MSI B450 GAMING Plus Teknik Servis Sonucu

telfon konuşmasında bana elimizdeki işlemciyle çalışmadı dedi bende dedimki 2 farklı işlemciyle çalıştırdım anakartı Soketi arızalı olan bir anakart nasıl işlemciyi çalıştırır dedim bana verilen cp başka işlemci takarsanız yine çalışmaz dedi burdan sonra şalter attı bende...
dedimki sizin elinizdeki işlemciyi kullanmak zorunda değilim dedim o zamab neden koyuyorsunuz detekleyen işlemcileri destek listesine dedim
Aynen kardeşim
Hocam sizdemi ROG STRIX RX580 vardı Wattman hatası olan? Resminizi hatırladım görünce.
aynen

telfon konuşmasında bana elimizdeki işlemciyle çalışmadı dedi bende dedimki 2 farklı işlemciyle çalıştırdım anakartı Soketi arızalı olan bir anakart nasıl işlemciyi çalıştırır dedim bana verilen cp başka işlemci takarsanız yine çalışmaz dedi burdan sonra şalter attı bende...
dedimki sizin elinizdeki işlemciyi kullanmak zorunda değilim dedim o zamab neden koyuyorsunuz detekleyen işlemcileri destek listesine dedim
Aynen kardeşim
İnsanı resmen mal yerine koyuyorlar ya.
Misafir terliğine sormuştum o soruyu hocam.

Siz bana demiştiniz ''ROG STRIX RX580 aldım sürekli wattman hatası var çıldırıcam'' felan yazmıştınız. Sizin yorumunuzu takmadım gittim RX590 S.E aldım aynı hata bendede oldu. Şimdi iade bekliyorum. Keşke dinleseydim sizi hocam aaaaah.

Hocam benim elimde eski donanımlarım duruyordu. 2 ayrı donanımda test yaparak kayıt aldım. Bende ki ekran kartı kendini RX480 gibi görüyordu. Değişim yapalım dediler kabul etmedim.

Bu wattman hatası sürücüden kaynaklanıyor güncelledikten sonra oluyor genelde

Sürücü hatasından olanda var fakat yabancı forumlarda kullanılan bellek ile alakalı olduğunu söyleyenlerde var. Bunun çözümü maalesef yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı