MSI B450 Gaming Plus Windows 10 Kurulumu

Özgey

Centipat
Merhabalar arkadaşlar, bir sistem satın aldım. Sistemimde Windows 10 kurulu olarak gelmeyecek dendi. Ben de sevgili Recep BALTAŞ'ın videosunu izledim, Windows'un kendi sitesinden Win 10 indirdim ve Rufus ile UEFI yazdırıyorum şu an. Anakartım [MSI B450 Gaming Plus] UEFI destekli midir? Format nasıl atacağım FreeDOS bir sisteme? Yardımcı olursanız sevinirim. Hiçbir fikrim yok bu konuda. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, bir sistem satın aldım. Sistemimde Windows 10 kurulu olarak gelmeyecek dendi. Ben de sevgili Recep BALTAŞ'ın videosunu izledim, Windows'un kendi sitesinden Win 10 indirdim ve Rufus ile UEFI yazdırıyorum şu an. Anakartım [MSI B450 Gaming Plus] UEFI destekli midir? Format nasıl atacağım FreeDOS bir sisteme? Yardımcı olursanız sevinirim. Hiçbir fikrim yok bu konuda. Teşekkürler.
Anakart UEFI destekli. Formatı o kendisi atacak siz sadece USB bellekten boot edip kurulumu başlatacaksınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı