MSI B450 GAMING Plus'da ARGB girişi var mı?

Hocam maalesef yok. Sizde jrgb girişi var. Bu giriş 12V LED'leri kontrol edebilir.
Screenshot_20200807-235103.png

Screenshot_20200702-015417.png

Screenshot_20200702-015417.png

Hocam birbirinden farklı LED teknolojisi. Amaç güzellik katmak. Performans olarak bir etkisi yoktur.
Screenshot_20200702-014634.png

Hocam aslında sizinki bu. O attığım X570 Gaming modeli. Aslında işlemci soketi hariç fazla fark yok.

Eki Görüntüle 634928

Eki Görüntüle 634928
Hocam birbirinden farklı LED teknolojisi. Amaç güzellik katmak. Performans olarak bir etkisi yoktur.
Hocam ben bugün MSI mag Forge 100r Kasa aldım.Extra olarak da Silverstone pf240 ve cooler master sickleflow 120 argb aldım.Bunların uyumlu bir şekilde çalışmasını istiyorum.Anladığım kadarıyla bunları anakartta bağlayıp MSI mystic light ile kontrol etmem imkansız.Ben de şöyle bir şey düşündüm.Bu fanların hepsini kasanın kontrolcusune baglarsam kasanın üzerindeki LED tuşu ile veya reset tuşu ile tüm fanların mod geçişini yapabilir miyim?

Bir fanın mavi yanarken bir fanın beyaz yanmasını istemiyorum.Tusa bastığımda hepsi aynı anda beyaz olsun veya hepsi aynı anda Rainbow yansın istiyorum.Yani hepsi uyum içinde çalışsın.

Bu dediğim mümkün olabilir mi?
@Lemi Galip @Yener K.
Hocam yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

Giris yapıları ayni ise yapılabilir.
Hocam hepsi 3 pin girişli.Anakartin kontrolcüsünde de 6 tane 3 pin girişi var.

Kafandaki soru şu:
Mesela pf240 da 15 tane renk modu olsun, sickleflow 120 de de 11 tane renk modu olsun.
Bunların renk mod sayıları ve sıraları farklı olursa nasıl uyumlu bir şekilde çalışabilecekler? Kontrolcü kendi kendine mi ayarlıyor?

Hocam reset tuşu ile yapılabilen var. Nedense bu seri kartlarda bu giriş var. Çok şema inceledim. Zaten bu yüzden X570 olanı atmışım. Kasa içi kontrolcü falan kullananlar var.

Hocam reset tuşu ile yapılabilen var. Nedense bu seri kartlarda bu giriş var. Çok şema inceledim. Zaten bu yüzden X570 olanı atmışım. Kasa içi kontrolcü falan kullananlar var.
Hocam bu kasada reset tuşunun yanında extra Led tuşu var.

Anlamadım yani dediğim şey mümkün mü değil mi? Tüm fanları kasanın kontrolcusune bağlasam nasıl bir sonuç alırım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı