Hocam jrgb veya jrainbow tam olarak ne işe yarıyor?Hocam maalesef yok. Sizde jrgb girişi var. Bu giriş 12V LED'leri kontrol edebilir.
Eki Görüntüle 634927
Hocam ben bugün MSI mag Forge 100r Kasa aldım.Extra olarak da Silverstone pf240 ve cooler master sickleflow 120 argb aldım.Bunların uyumlu bir şekilde çalışmasını istiyorum.Anladığım kadarıyla bunları anakartta bağlayıp MSI mystic light ile kontrol etmem imkansız.Ben de şöyle bir şey düşündüm.Bu fanların hepsini kasanın kontrolcusune baglarsam kasanın üzerindeki LED tuşu ile veya reset tuşu ile tüm fanların mod geçişini yapabilir miyim?Eki Görüntüle 634928
Eki Görüntüle 634928
Hocam birbirinden farklı LED teknolojisi. Amaç güzellik katmak. Performans olarak bir etkisi yoktur.
Hocam hepsi 3 pin girişli.Anakartin kontrolcüsünde de 6 tane 3 pin girişi var.Giris yapıları ayni ise yapılabilir.
Hocam bu kasada reset tuşunun yanında extra Led tuşu var.Hocam reset tuşu ile yapılabilen var. Nedense bu seri kartlarda bu giriş var. Çok şema inceledim. Zaten bu yüzden X570 olanı atmışım. Kasa içi kontrolcü falan kullananlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.