MSI B450 PRO-M2 Sisteme SSD Tavsiyesi

Minpachie

Kilopat
Daha fazla  
Sistemimde şu anda 1TB HDD bulunuyor ve sistem bu diskte kurulu. Bilgisayarımın hızlanması için SSD almayı düşünüyorum. M2 SSD'ler de var fakat aralarındaki farkı bilmiyorum. MSI B450 PRO-M2 anakarta sahibim. Bütçem maksimum 200₺. Önerebileceğiniz hızlı ve sağlam SSD tavsiyelerini merak ediyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini alırsan al, SSD farkını hissedersin oyunlarda. 1000 okuma yazmalı SSD ile 500 okuma yazmalı SSD nin farkını, sadece büyük dosyalar kopyalarken anlarsın. Sadece oyun kurup oynayacaksan, ki zaten o boyutlarda başka bir şey yapamazsın, hangisini alırsan al farketmez.

Adata ve SanDisk markası arasında tercihim Adata olur 3D NAND teknolojisi sunuyor ve kaliteli SSD üretiyor SanDisk ben kullanıyorum bir gaflet ve dalalet içerisinde gittim SSD olsun diye aldım ucuzdu çünkü daha bir senesini doldurmadı üzerinde bir işlem TRIMM vs hiç bir şey yapmamama rağmen sağlığı % 94 e düştü üzerine okuma yazma hızları düştü gittim Firmware güncelledim v.s. bir nebze kendini toparladı fakat arada yine bana sorun çıkartacak diye korkuyorum o sebepten hiç bulaşmayın bazen yeri geliyor 65 dereceye kadar çıkıyor sıcaklığı tamam çok bir değer değil ama sadece windows açan bir SSD için gereksiz bir sıcaklıktı siz siz olun ÇöpDiske bulaşmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı