Bu anakartı beğendim, bunun fiyatına daha fazlasına/azına iyi performans alabileceğim anakart varsa önerir misiniz?
Tavsiyeleriniz benim için önemli, teşekkürler
Fiyat da kart da iyi de... Nanokatalog sizi 30 gün kadar bekletebilir, tecrübeyle sabit Önce stok durumunu arayıp öğrenin, yoksa tedarik süreci uzar da uzar
@Shimada Sensei yapma ya o zaman mecbur dediğiniz gibi ilk bir arayıp öğreneyim stok varsa o şekilde siparişlerini veririm yarın pazartesi çıksın yola, bir an önce halledeyim istiyorum şu sistemi
@Shimada Sensei yapma ya o zaman mecbur dediğiniz gibi ilk bir arayıp öğreneyim stok varsa o şekilde siparişlerini veririm yarın pazartesi çıksın yola, bir an önce halledeyim istiyorum şu sistemi
Aynı siteden toplamayı düşünüyordum bende bütün parçalarımız aynı, hepsi sepette.
Bügün stok sormak için aradığım da ulaşamadım kendilerine mail attım cevap alamadım stok sayısına göre bende sipariş vermeyi planlıyorum, bir ulaşabilsem
Aynı siteden toplamayı düşünüyordum bende bütün parçalarımız aynı, hepsi sepette.
Bügün stok sormak için aradığım da ulaşamadım kendilerine mail attım cevap alamadım stok sayısına göre bende sipariş vermeyi planlıyorum, bir ulaşabilsem
Yok ulaşamazsınız telefonla zorlamayın. Nanakatalog'dan ürün almayın iade almak istersiniz alamazsınız sonra uğraşırsınız benim gibi harcama itiraz formu doldurmak için.
b450 Tomahawk'ı 1 ay önce 650 liraya Hepsiburada'nın kendisinden almıştım.