MSI B450 TOMAHAWK alınır mı?

Bende bu kartı almayı düşünüyorum öncelik olarak şu rami aldım CMK8GX4M1D3000C16

Anakartın ram desteği bölümün de kodu göremedim problem yaratır mı ?

@Shimada Sensei yapma ya :( o zaman mecbur dediğiniz gibi ilk bir arayıp öğreneyim stok varsa o şekilde siparişlerini veririm yarın pazartesi çıksın yola, bir an önce halledeyim istiyorum şu sistemi :p
Ben anakartımın gelmesini 27 gün beklemiştim:lanet: Aman dikkat:)

Aynı siteden toplamayı düşünüyordum bende bütün parçalarımız aynı, hepsi sepette. :)
Bügün stok sormak için aradığım da ulaşamadım kendilerine mail attım cevap alamadım stok sayısına göre bende sipariş vermeyi planlıyorum, bir ulaşabilsem :kıkırda:

Aynı siteden toplamayı düşünüyordum bende bütün parçalarımız aynı, hepsi sepette. :)
Bügün stok sormak için aradığım da ulaşamadım kendilerine mail attım cevap alamadım stok sayısına göre bende sipariş vermeyi planlıyorum, bir ulaşabilsem :kıkırda:
Yok ulaşamazsınız telefonla zorlamayın. Nanakatalog'dan ürün almayın iade almak istersiniz alamazsınız sonra uğraşırsınız benim gibi harcama itiraz formu doldurmak için.

b450 Tomahawk'ı 1 ay önce 650 liraya Hepsiburada'nın kendisinden almıştım.

QVL listesi aşağıda alacağınız ramler ile uyumlumu bakarsınız.
Support For B450 TOMAHAWK | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global

Benim ramlerim listede yok fakat 2933 hızında çalışıyorlar bir sıkıntı çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı