MSI B450 TOMAHAWK alınır mı?

Özkan TUF daha mı iyi acaba? Fazla da anlamıyorum bu işten :) ama eğer dediğinz kadar varsa nanodan almak yerine tüm parçaları uyguna gelcek şekilde diğer sitelerde araştırır öyle alırım o halde :)

R5 2600 işlemci ve Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz Ram dostum @Viktor R3znov
Bende bu kartı almayı düşünüyorum öncelik olarak şu rami aldım CMK8GX4M1D3000C16

Anakartın ram desteği bölümün de kodu göremedim problem yaratır mı ?

Arkadaşlar bende B450 Tomahawk kullanıyorum. Benim aldığım ram kodu buydu: CMK16GX4M2B3200C16R

Anakart destek sayfasında sadece Raven Ridge(R5 2X00G/GE) için bu ram'i koymuşlar. Pinnancle Ridge (R5 2X00) için listede bu kod yoktu. Tabi ürünü aldıktan sonra farkettim. Şuan 3200Mhz'da kullanıyorum hiç bir sorun yok. O listede bulunan ramler msi'ın test ettiği ve doğruladığı ramler. O listede olmayan ram çalışmaz diyemeyiz.

Bu arada bende geçen hafta 650TL'ye almıştım. Nanokatolog garanti olayları içinizi daraltabilir.
BIOS kullanım kolaylığı sebebiyle MSI marka anakart almanızı öneririm.

Yok ulaşamazsınız telefonla zorlamayın. Nanakatalog'dan ürün almayın iade almak istersiniz alamazsınız sonra uğraşırsınız benim gibi harcama itiraz formu doldurmak için.

b450 Tomahawk'ı 1 ay önce 650 liraya Hepsiburada'nın kendisinden almıştım.

QVL listesi aşağıda alacağınız ramler ile uyumlumu bakarsınız.
Support For B450 TOMAHAWK | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global

Benim ramlerim listede yok fakat 2933 hızında çalışıyorlar bir sıkıntı çıkmadı.
Hocam bende bu anakarttan alacağım, ramlerim xmp ile 3000mhz oluyor, siz ramleri takıp direk 2933 olarak mı gördü

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı