MSI B450 Tomahawk alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu anakart hakkında birkaç sorum olacak.
1) Bu anakartı Vatan KDV indirimleri ile 950 TL'ye alacağım bu fiyat seviyesinde bundan daha iyi bir anakart var mı?
2) Bu anakart Ryzen 4. nesil işlemcilerle uyum sağlar mı?
3) Bu anakart beni BIOS güncellemeleriyle uğraştırır mı uğraştırırsa yapmak zor mu?
4) R5 3600 ile uyumlu bir şekilde çalışır mı?
5) RAM olarak 16 GB(8x2) 3000 MHz yeterli midir yoksa 3200 MHz mi almalıyım?
MSI B450 TOMAHAWK MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
(başlığı yanlış yazmışım TOMHAWK MAX olacak)

Son düzenleme:
1.Şu an için en güçlü kartların başını çekiyor.
2.4000 serisi de AM4 soketine çıkacağı için evet.
3.Sonunda olan MAX ibaresi uğraştırmayacağı anlamına geliyor. 4. Sorunuzda belirttim ancak siz alınca, bir de yeni bir BIOS güncellemesi yapınız ama yine dediğim gibi 3.Nesil için BIOS'a gerek yok, sadece daha stabil olması için.
4.Evet, direkt olarak takıp çalıştırabilirsiniz.
5.Ryzen serisi işlemciler, kararında frekansı severler. Alma şansınız var ise 3200 MHz alınız.

1.Şu an için en güçlü kartların başını çekiyor.
2.4000 serisi de AM4 soketine çıkacağı için evet.
3.Sonunda olan MAX ibaresi uğraştırmayacağı anlamına geliyor. 4. Sorunuzda belirttim ancak siz alınca, bir de yeni bir BIOS güncellemesi yapınız ama yine dediğim gibi 3.Nesil için BIOS'a gerek yok, sadece daha stabil olması için.
4.Evet, direkt olarak takıp çalıştırabilirsiniz.
5.Ryzen serisi işlemciler, kararında frekansı severler. Alma şansınız var ise 3200 MHz alınız.
Çok teşekkür ederim iyi ve sağlıklı günler diliyorum :)

1. Gayet iyi bir anakart. Bu fiyata bundan daha iyisi olduğunu sanmıyorum.
  2. AMD'nin açıklamaları 4000 serisinin AM4 soketle geleceğini söylüyor. Yani destekler.
  3. BIOS güncellemesi yapmak zor değil. Pek çok rehber mevcut bu konuda.
  4. Çalışır.
  5. 3200 MHz almanız daha iyi olur fakat bütçeyi zorlayacaksa gerek yok.

1. Gayet iyi bir anakart. Bu fiyata bundan daha iyisi olduğunu sanmıyorum.
  2. AMD'nin açıklamaları 4000 serisinin AM4 soketle geleceğini söylüyor. Yani destekler.
  3. BIOS güncellemesi yapmak zor değil. Pek çok rehber mevcut bu konuda.
  4. Çalışır.
  5. 3200 MHz almanız daha iyi olur fakat bütçeyi zorlayacaksa gerek yok.
sizce bu ramler alınır mı kdv indirimleriyle yaklaşık 550 TLye düşüyor

Alınır, 550 TL bu özellikteki RAM'ler için çok iyi bir fiyat.

En güçlü B450 kartlardan birisi. X470'lere bir tarafıyla gülen bir kart. Tomahawk MAX model Ryzen 3000 serisini doğrudan destekler. Ryzen 4000 serisini de destekleyeceğini AMD duyurdu. Kartta BIOS flashback özelliği var, işlemci olmadan bile BIOS güncellemesi yapabilirsin.

Alternatif olarak Mortar Titanium modeli de VRM olarak Tomahawk kadar güçlüdür diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı