Y YaSQNRA Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 Samsung 970 EVO takılı çok ısınmıyor ama bu sıcakta bile. Bu anakarta M.2 soğutucu takan var mı ekran kartına değiyor mu? Ekran kartımı üst bağlantıda kullanıyorum 1660 Ti 3 fanlı OC STRIX model.
Samsung 970 EVO takılı çok ısınmıyor ama bu sıcakta bile. Bu anakarta M.2 soğutucu takan var mı ekran kartına değiyor mu? Ekran kartımı üst bağlantıda kullanıyorum 1660 Ti 3 fanlı OC STRIX model.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Temmuz 2021 #2 Soğutucuya bağlı ancak temas edeceğini sanmıyorum. Zaten ekran kartının üst kısmında bulunuyor. Artı 0 Eksi
KaanYalazer Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 17 Temmuz 2021 #3 Bende XPG SX8200 Pro var. Kendi soğutucusunu taktım. Bende ekran kartının üstünde ki kısmı kullanıyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
Bende XPG SX8200 Pro var. Kendi soğutucusunu taktım. Bende ekran kartının üstünde ki kısmı kullanıyorum. Herhangi bir sorun olmadı.
matrax33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 17 Temmuz 2021 #4 Benim m2 cıscıbıl duruyor. Hiç ısındığını görmedim. Artı 0 Eksi
KS KS Y YaSQNRA Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #5 KaanYalazer dedi: Bende XPG SX8200 Pro var. Kendi soğutucusunu taktım. Bende ekran kartının üstünde ki kısmı kullanıyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... 3 4 mm pay var gibi ölçmedim ama. Yanlardan dışa çok az çıkıyor o zaman soğutular. Resimden çözmeye çalışmak yanıltabiliyorda Akif dedi: Soğutucuya bağlı ancak temas edeceğini sanmıyorum. Zaten ekran kartının üst kısmında bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim matrax33 dedi: Benim m2 cıscıbıl duruyor. Hiç ısındığını görmedim Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 17 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
KaanYalazer dedi: Bende XPG SX8200 Pro var. Kendi soğutucusunu taktım. Bende ekran kartının üstünde ki kısmı kullanıyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... 3 4 mm pay var gibi ölçmedim ama. Yanlardan dışa çok az çıkıyor o zaman soğutular. Resimden çözmeye çalışmak yanıltabiliyorda Akif dedi: Soğutucuya bağlı ancak temas edeceğini sanmıyorum. Zaten ekran kartının üst kısmında bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim matrax33 dedi: Benim m2 cıscıbıl duruyor. Hiç ısındığını görmedim Genişletmek için tıkla...
KaanYalazer Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 17 Temmuz 2021 #6 YaSQNRA dedi: 3 4 mm pay var gibi ölçmedim ama. Yanlardan dışa çok az çıkıyor o zaman soğutular. Resimden çözmeye çalışmak yanıltabiliyorda Genişletmek için tıkla... İstiyorsanız resmini çekip atabilirim. Artı 0 Eksi
YaSQNRA dedi: 3 4 mm pay var gibi ölçmedim ama. Yanlardan dışa çok az çıkıyor o zaman soğutular. Resimden çözmeye çalışmak yanıltabiliyorda Genişletmek için tıkla... İstiyorsanız resmini çekip atabilirim.
KS KS Y YaSQNRA Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #7 KaanYalazer dedi: İstiyorsanız resmini çekip atabilirim. Genişletmek için tıkla... Evde iseniz olabilir soğutucu takdıysanız, pasif mi birde. Fanlılar küçük olduğu için çok vızıltı yapıyormuş, rgb lide tavsiye etmiyorlar pek. matrax33 dedi: Benim m2 cıscıbıl duruyor. Hiç ısındığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Kaç derecelerde geziyor bu sıcaklarda Artı 0 Eksi
KaanYalazer dedi: İstiyorsanız resmini çekip atabilirim. Genişletmek için tıkla... Evde iseniz olabilir soğutucu takdıysanız, pasif mi birde. Fanlılar küçük olduğu için çok vızıltı yapıyormuş, rgb lide tavsiye etmiyorlar pek. matrax33 dedi: Benim m2 cıscıbıl duruyor. Hiç ısındığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Kaç derecelerde geziyor bu sıcaklarda
matrax33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 17 Temmuz 2021 #8 YaSQNRA dedi: Evde iseniz olabilir soğutucu takdıysanız, pasif mi birde. Fanlılar küçük olduğu için çok vızıltı yapıyormuş, rgb lide tavsiye etmiyorlar pek. Kaç derecelerde geziyor bu sıcaklarda Genişletmek için tıkla... 41 derece gösteriyor. Artı 0 Eksi
YaSQNRA dedi: Evde iseniz olabilir soğutucu takdıysanız, pasif mi birde. Fanlılar küçük olduğu için çok vızıltı yapıyormuş, rgb lide tavsiye etmiyorlar pek. Kaç derecelerde geziyor bu sıcaklarda Genişletmek için tıkla... 41 derece gösteriyor.