MSI B450 Tomahawk Max BIOS güncelleme

Yer
Muğla / Bodrum
Daha fazla  
Meslek
Lojistik
Aşağıdaki resimde anakartın en son çıkan 2 tane güncellemesi var.

Bunlardan bir tanesi en son çıkan beta güncellemesi diğeri de bundan önce çıkan normal güncelleme.

Anakartı ilk defa takıp çalıştıracağım için bu güncellemelerden hangisini yüklemeliyim?

Şimdiden teşekkürler.

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa çalıştırırken "MAX" anakartlarda güncelleme yapmanız şart değil. Siz yine de yapmak isterseniz en son beta sürüm olmayan güncellemeyi yapabilirsiniz. Beta sürümlerde sorun yaşabilirsiniz.

Beta yi kurayım dedim ancak kasa açılışta çalışıyor gayet normal , ekranda sinyal yok ne yapabilirim? Tövbe daha biosa girmem bu ne arkadaş

Yeni sistem topladım açıkçası sırf bu nedenden dolayı korkuyorum, salla gitsin ne kadar etki edebilir bir BIOS güncellemesi en mühim olan parçalarının sağlam olması değil mi?

Yani bu da bir bakış açısı elbette. Ancak daha verimli ve stabil çalışması için son güncel halini USB ile kurmanızda fayda var. Keza ufak tefek aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz, BIOS'un eski sürümdeyse. En son sürümü yüklemeniz yeterli BIOS için, tam verimlilik alabilmek için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı