teknolojik-man
Centipat
Güncel bir anakart, var olduğunu umuyorum. Eğer yok ise aynı hızda okumaz daha düşük okur.
Zaten bir tek oyun oynuyorum nıe de aldıysam bunu da az pişmandım şimdi iyice pişman oldum
iyi günler. nerden Aldınız anakartınızı bende almak istiyorum da. önerir misiniz. vatandan alıcam denizlide var gösterio sizce?İndirimlerde yeni sisteme geçtim, parçaların bı cogu geldı anakart kaldı bır tek. Şimdi araştırırken fark ettim anakart olarak.
MSI B450 Tomahawk Max tercih ettim son olarak da Corsair 480GB force MP510 NVMe M.2 SSD aldım fakat anakartın NVMe destekleyıp desteklemedığine de bakmadım acıkcası. Bır de M.2 SSD falan takınca HDD calısmıyormus anakartta falan demısler onu da anlamadım duruma gore SSD ıade edeceğim. Normal bı SSD alacağım kısacası bu anakartta bu SSD calısır mı? Yanında 500GB HDD'de olacak.
iyi günler. nerden Aldınız anakartınızı bende almak istiyorum da. önerir misiniz. vatandan alıcam denizlide var gösterio sizce?
M2 SSD slotu yok ben bulamadım nerede?@KARA57 Anakartınıza dilediğiniz gibi NVME M.2 takabilirsiniz. O anakarta M.2 SSD taktığınızda, 6 sata portunuzdan 5. ve 6. sata portları devre dışı kalacaktır. Onun dışındaki 4 sata portunuza istediğiniz SATA SSD ve HDD'yi bağlayabilirsiniz.
Bende 2 tane 500GB HDD 1 tane 240GB SSD 1 tane de M.2 SSD alacağım SATA SSD olduğu için sistemde sorun yaratır mı?
M.2 SSD slotu yok ben bulamadım nerede?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.