K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 11 Şubat 2021 #21 KARA57 dedi: Ekran kartı slotunun tam üzerinde Genişletmek için tıkla... KARA57 dedi: Ekran kartı slotunun tam üzerinde Genişletmek için tıkla... Gördüm, neden böyle bir şey oluyor saçma değil mi M2 SSD takınca 2 slot neden çöpe gidiyor?
KARA57 dedi: Ekran kartı slotunun tam üzerinde Genişletmek için tıkla... KARA57 dedi: Ekran kartı slotunun tam üzerinde Genişletmek için tıkla... Gördüm, neden böyle bir şey oluyor saçma değil mi M2 SSD takınca 2 slot neden çöpe gidiyor?
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #22 Kastanbolu dedi: Gördüm, neden böyle bir şey oluyor saçma değil mi M.2 SSD takınca 2 slot neden çöpe gidiyor? Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok ama 4 port yeter zaten günümüzde depolama birimlerinin kapasitesi arttı
Kastanbolu dedi: Gördüm, neden böyle bir şey oluyor saçma değil mi M.2 SSD takınca 2 slot neden çöpe gidiyor? Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok ama 4 port yeter zaten günümüzde depolama birimlerinin kapasitesi arttı