Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #11 Aynı konuyu bende açtım kendimde insanlar MSI B450 Tomahawk Max'a kral diyor yani direkt al geç bence.
Aynı konuyu bende açtım kendimde insanlar MSI B450 Tomahawk Max'a kral diyor yani direkt al geç bence.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #12 Vexus dedi: Aynı konuyu bende açtım kendimde insanlar MSI B450 Tomahawk Max'a kral diyor yani direkt al geç bence. Genişletmek için tıkla... Benim kasa fanlarım ARGB. Ve maalesef iki anakartta da ARGB desteği yokmuş yeni fark ettim. O yüzden ikisinden de vazgeçtim. Ama yine de teşekkürler.
Vexus dedi: Aynı konuyu bende açtım kendimde insanlar MSI B450 Tomahawk Max'a kral diyor yani direkt al geç bence. Genişletmek için tıkla... Benim kasa fanlarım ARGB. Ve maalesef iki anakartta da ARGB desteği yokmuş yeni fark ettim. O yüzden ikisinden de vazgeçtim. Ama yine de teşekkürler.
K Kamasudra Femtopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 24 30 Ağustos 2020 #13 Tomahawk 6 faz tuf 10 faz ben olsam tufu seçerdim