MSI B450 Tomahawk R5 2600 ve GTX 1660 Uyumu

Shukran

Centipat
Merhaba arkadaşlar.
Kendim yeni sistem topluyorum. Sorum şu; işlemcim, anakarta göre uyum sağlar mı veya anakartımı yükseltmeli miyim? İlk defa sistem topluyorum.

İşlemci: Ryzen 5 2600 işlemci (alındı)
Anakart: MSI GeForce GTX 1660 Gaming X (alındı)
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max (alındı)
RAM: Corsair Vengeance 16 GB(2x8GB) 3200MHz (alındı)

SSD: Adata SU630 480GB 520MB-450MB/s SATA SSD ( alınmadı )
Harddisk: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB (alınmadı)
Kasa: (alınmadı)

Ayrıca güzel hava akışı olan fanları fazla ses yapmayan kasa modelleri önerirseniz sevinirim Max bütçe 1000 (bin) TL
Cevaplarsanız eğer sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD ne öneriyorsunuz peki? Kronik sorun olmayan hangi marka model bilgim yok hiç.Bütçe ayırabilirim yeterki sistemde sorun yaşatmasın
Bu işin üstadı Samsung'dur. 860 Evo/Pro/Qvo modellerinin hepsi harikadır. M2 Tarafında da 970 Evo/ Evo Plus öneririm. Harika SSD'lerdir. Yıllarca performans kaybına uğramadan çalışacaklardır.
@Shukran sadece kasa için mi bütçe 1000₺, yoksa kasa+psu için mi?

Bu işin üstadı Samsung'dur. 860 Evo/Pro/Qvo modellerinin hepsi harikadır. M2 Tarafında da 970 Evo/ Evo Plus öneririm. Harika SSD'lerdir. Yıllarca performans kaybına uğramadan çalışacaklardır.

Teşşekürler SSD modelleri için . Aslına ben kasa +Psu düşünüyordum .
CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ RGB düşündüm almayı ama çok araştırdım Psu ses yapıyor.Memnun olmayan çok var. Kararsız kaldım

MB511 kasa olarak güzel, mesh bir kasa ve hava akışı da gayet iyi. Ama dediğniz gibi PSU'su çok güzel değil. High Power Performance GD 600W 80+Gold tavsiye ederim çok güzel bir PSU. Bütün korumaları tam, LLC+DC-DC topolojisini kullanıyor. Kasa için alternatif olarak da MSI Mag Forge 100R tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı