MSI B450 Tomahawk R5 2600 ve GTX 1660 Uyumu

MB511 kasa olarak güzel, mesh bir kasa ve hava akışı da gayet iyi. Ama dediğniz gibi PSU'su çok güzel değil. High Power Performance GD 600W 80+Gold tavsiye ederim çok güzel bir PSU. Bütün korumaları tam, LLC+DC-DC topolojisini kullanıyor. Kasa için alternatif olarak da MSI Mag Forge 100R tavsiye ederim.

İlgiliniz için teşekkür ederim. Yardımcı oldu bu bana . Çok sağolun.
ama dediğiniz kasayı bulamıyorum. hiçbir sitenin stokunda yok malesef

ama dediğiniz kasayı bulamıyorum. hiçbir sitenin stokunda yok malesef
Korona sebebiyle bir çok ekipmanın artık stoğu yok, CM MB511 de gayet güzel bir kasa, onu da PSU'suz bulabilirseniz güzel bir seçim olur. Veya stokta varsa ve hoşunuza da giderse bunları da tavsiye ederim;

Aerocool One Frost Sabit RGB
Aerocool One Eclipse Adreslenebilir RGB
Aerocool Airhawk Duo

Daha uygun bütçeli olarak;
DarkFlash Pollux,
Gamebooster GB L06B
Powerboost VK G3090C

Ama bana göre bu işin üstadı da bu kasadır, hayranım kendilerine;
Cougar Panzer S

Not: Bunun da stoğu yokmuş.

Korona sebebiyle bir çok ekipmanın artık stoğu yok, CM MB511 de gayet güzel bir kasa, onu da PSU'suz bulabilirseniz güzel bir seçim olur. Veya stokta varsa ve hoşunuza da giderse bunları da tavsiye ederim;

Aerocool One Frost Sabit RGB
Aerocool One Eclipse Adreslenebilir RGB
Aerocool Airhawk Duo

Daha uygun bütçeli olarak;
DarkFlash Pollux,
Gamebooster GB L06B
Powerboost VK G3090C

Ama bana göre bu işin üstadı da bu kasadır, hayranım kendilerine;
Cougar Panzer S

Not: Bunun da stoğu yokmuş.
Panzer S gerçekten güzelmiş. stoklarda yok . https://www.hepsiburada.com/gamemax-fc-9225g-b-seffaf-pencereli-oyuncu-kasa-powersiz-p-HBV0000042RWA
Gamemax FC-9225G-B hoşuma gitti ona bakıyorum soğutması falan nasıl diye . uygunsa alırım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı