MSI B450 vs B450 Max

TeknoDeli59

Centipat
Yer
Sinop
Daha fazla  
Bu aralar indirimler vs varken bir PC topluyorum. Anakartım MSI B450 Mortar'dı. Bir de bunun B450 Mortar Max var. Anlayan arkadaşlar bir bakıp hangisi daha iyi bakabilir mi? Max adı üstünde, daha iyi olması lazım ama normalinden daha ucuz bir sitede. İndirimde alsam mı acaba anlayan arkadaşlar bir baksa hangisi daha iyi? 2'sinin arasındaki farklar neler?

Tek farkı MAX olan modelin 3. Nesil işlemci için BIOS güncellenmiş halde gelmesi. Başka bir teknik fark yok. MAX olmayan modelde 3. nesil işlemci için BIOS güncellemen gerekiyor. MAX model daha ucuzsa veya sadece 20-30TL pahalıysa tabiki onu al ama daha pahalıysa fazladan para vermeye gerek yok.

Tek farkı MAX olan modelin 3. Nesil işlemci için BIOS güncellenmiş halde gelmesi. Başka bir teknik fark yok. MAX olmayan modelde 3. nesil işlemci için BIOS güncellemen gerekiyor. MAX model daha ucuzsa veya sadece 20-30TL pahalıysa tabiki onu al ama daha pahalıysa fazladan para vermeye gerek yok.
Normali 725TL max da 770Normalde suan MAX 670TL indirimde normalden bile ucuz almayı düşünüyorum bide kart baktınızmı fiyatına göre nasıl yorumunuz varsa veya okadar para vermene gerek yok mu dersiniz karta kart 670TL suan

İşlemci R5 2600
Anakart: Saphire Rx590 Nitro+

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı