Çözüldü MSI B450A Pro Max anakart R5 5800x3D destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selim Safa

Megapat
Daha fazla  
RAM
32 GB 4000MHz
İşlemci
Ryzen 5 3600x
MSI B450A Pro anakartı Ryzen 5 5800x3D işlemci destekliyor mu?
İşlemcimi yükseltmeyi düşünüyorum. Anakartım MSI B450A Pro Max. Kendi sitesinde 1. 2. 3. nesil işlemcileri destekliyor yazıyor lakin arkadaşım başka bir anakart kullanıyor onun sitesinde de 3. nesil işlemci destekler yazıyor. Kendisi Ryzen 5 5600X yani 5. nesil işlemci kullanıyor. Ben de Ryzen 5 5800x3D 5. nesil işlemciye geçmek istiyorum. Destekleyip desteklemediğini merak ediyorum.

Çözüm
Son BIOS sürümüne Update edersen kullanabilirsin. Sadece güçlü bir anakart olmadığı için işlemcinin çoklu çekirdek performansında biraz kayıp yaşarsın o kadar.
Son BIOS sürümüne Update edersen kullanabilirsin. Sadece güçlü bir anakart olmadığı için işlemcinin çoklu çekirdek performansında biraz kayıp yaşarsın o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
MSI B450A Pro anakartı Ryzen 5 5800x3D işlemci destekliyor mu?
İşlemcimi yükseltmeyi düşünüyorum. Anakartım MSI B450A Pro Max. Kendi sitesinde 1. 2. 3. nesil işlemcileri destekliyor yazıyor lakin arkadaşım başka bir anakart kullanıyor onun sitesinde de 3. nesil işlemci destekler yazıyor. Kendisi Ryzen 5 5600X yani 5. nesil işlemci kullanıyor. Ben de Ryzen 5 5800x3D 5. nesil işlemciye geçmek istiyorum. Destekleyip desteklemediğini merak ediyorum.

Destekler ama bildiğim kadar anakart yüzünden tam gücünde kulanamazsın.

Ryzen 5 3600X işlemci ile RTX 3070 ekran kartı darboğaz yapar mı?

MSI B550-A Pro anakartı + Ryzen 7 5800X + RTX 3070 uyumlu olur mu? Özellikle anakart ile işlemci uyumlu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı