MSI B450A PRO Max vs MSI B450 Tomahawk Max

Foşix Mergen

Hectopat
Şimdi arada 150TL fark var ikisi de ayn VRM'e sahipler ama Tomahawk'da geniş VRM ve BIOS daha iyi. Bende anakart score listesi var. Siz ne dersiniz? Hangisi? İkisi de beni yarı yolda bırakmaz.

Fark sadece BIOS ve VRAM genişliği. Mortar Max mini ATX olmasa alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock düşünüyorsanız seçin. Düşünmüyorsanız veya 4000 5000 serisi Ryzen ile başka çipset anakarta geçerim diyorsanız mantıklı bir yatırım olmaz Tomahawk.
teşekkürler beni 3 5 yıl götürün sonra başka anakarta geçicem zaten ilerde oc yaparım işlemci oc olacak bir işlemci değil (yatkın değil) ekran kartı ve rami oc yaparım ozaman b450a pro max alıyorum

Bence Tomahawk Max.
saçma olur herkes tomahawk max diyor bak şimdi listeyi atim kulandıkları vram modeli bile aynı sadece 3950x in tomahawktaki performansı daha iyi, bios ve vram genişlik farkı var ve iki kartda işlemcileri aynı performansta çalıştırıyor ( 3950x almayacağıma göre o parayı ssd yada mhz yüksek ram alınabilir)
2iwdy5wrrly31.png

Bence Tomahawk Max.
hocam altdan tomahawk max ve b450a pro max a bak vram model numaraları aynı ve flashback tusuda var sadece 3950x performansı bi tık önde verilmez bence forumda herkes tomahawk max diyorda aradaki fiyat farkına güzel şeyler yapılır fare klavye 500gb hdd alınır yani (parası olan alabilir onun tercihi)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 54
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı