MSI B450M-A Pro Max AM4 alınır mı?

Makaleler
1
H310M model anakart kullanıyorum ve RAM sınırı 2400MHz. Alacağım yeni RAM'lar 3200MHz bu yüzden ben de yeni anakart bakmaya başladım. Bu model 622 liraya alınır mı? Ve RAM'lerin 2400'den 3200'e çıkması performans artışı sağlar mı? (boşuna anakart almış olmayayım)

H310M model anakart kullanıyorum ve RAM sınırı 2400MHz. Alacağım yeni RAM'lar 3200MHz bu yüzden ben de yeni anakart bakmaya başladım. Bu model 622 liraya alınır mı? Ve RAM'lerin 2400'den 3200'e çıkması performans artışı sağlar mı? (boşuna anakart almış olmayayım)

Gigabyte B450M S2H alınmalı bence(başlıkta ki soru baz aldiğım için bu kartı önerdim. Fakat arkadaşlar belirttiği gibi sistem Intel yani uyumsuz olacaktır.) O anakartı kullandım kimseye tavsiye etmiyorum ve etmeyeceğim. İkinci sorunuz için cevap evet farkı olur.

Son düzenleme:
Berbat bir anakart 4 pin işlemci güç beslemesi + mosfet soğutmaları yok. Uzak durun ondan s2h çok daha iyidir.

İmzadaki parçalara sahipseniz 9100F işlemciyi B450 anakarta takamazsınız. Uyumlu anakart almanız lazım. 9100F'in bellek hızı kilidini kaldırmak için de Z serisi anakarta ihtiyacınız var. Z370 veya Z390.

Gigabyte B450M S2H alınmalı bence. O anakartı kullandım kimseye tavsiye etmiyorum ve etmeyeceğim. İkinci sorunuz için cevap evet farkı olur.
Berbat bir anakart 4 pin işlemci güç beslemesi + mosfet soğutmaları yok. Uzak durun ondan s2h çok daha iyidir.
Arkadaşlar adamın anakartı sistemi ile uyuşmuyor ki başka şeyler öneriyorsunuz.

İmzadaki parçalara sahipseniz 9100F işlemciyi B450 anakarta takamazsınız. Uyumlu anakart almanız lazım. 9100F'in bellek hızı kilidini kaldırmak için de Z serisi anakarta ihtiyacınız var. Z370 veya Z390.

Arkadaşlar adamın anakartı sistemi ile uyuşmuyor ki başka şeyler öneriyorsunuz.

Evet kusura bakmayın ama o anakartın adını görünce akan sular duruyor benim için. Konu sahibinin kartına bakmadan yazdım direkt.

MSİ B450 Tomahawk Max modelini önerebilirim. Bütçenize uygun mudur bilemeyeceğim ama almışken bence önerdiğimin dışında PCI-e 4.0 bir anakart almalısınız. İleriye dönük bir anakart olacaktır. Ana bileşenlerde her zaman ileriye dönük tercih yapmanız lehinize olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı