Frekans TV İnventus hazır sistem. Ryzen 5 5600G özelleştirme ile.Senin sistem nasıl birşey
Aynı anakartı kullanıyorum, teorik bilgilelerine bakılırsa HDMI 1.4 üzerinden 120-144Hz görüntü alınabiliyor.MSI B450M-A Pro Max anakartini almaya karar verdim. APU sistem topluyorum. 144Hz monitör almayı düşünüyorum. Bu anakart HDMI kaç Hz destekliyor, bilgi verebilir misiniz?
Bende frekans TV ryzen 5 pro 4650g işlemcili sistemini almayı düşünüyorumFrekans TV İnventus hazır sistem. Ryzen 5 5600G özelleştirme ile.
Bilgi için teşekkürler ben bu linkteki sistemi almayı düşünüyorum 144hz monitör ile kullanabilirim değil mi FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventusAynı anakartı kullanıyorum, teorik bilgilelerine bakılırsa HDMI 1.4 üzerinden 120-144Hz görüntü alınabiliyor.
HDMI 1.4 kablo ile kullanabilirsiniz fakat sistem berbat. Yeni konu açarak sistem tavsiyesi isteyin.Bende frekans TV ryzen 5 pro 4650g işlemcili sistemini almayı düşünüyorum
Bilgi için teşekkürler ben bu linkteki sistemi almayı düşünüyorum 144hz monitör ile kullanabilirim değil mi FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus
TeşekkürlerHDMI 1.4 kablo ile kullanabilirsiniz fakat sistem berbat. Yeni konu açarak sistem tavsiyesi isteyin.
Kendin toplasan yine aynı civarlara denk gelir. Ne bekliyorsun ki 6000 TL'ye sistem olarak.HDMI 1.4 kablo ile kullanabilirsiniz fakat sistem berbat. Yeni konu açarak sistem tavsiyesi isteyin.
6000₺ bütçeyi Sharkoon PSU’lu bir sisteme dayamak istiyorsa buyursun hocam.Kendin toplasan yine aynı civarlara denk gelir. Ne bekliyorsun ki 6000 TL'ye sistem olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.