MSI B450M-A Pro Max için (16x2) 32 GB RAM önerisi

karakoc87

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Mevcut RAM'lerimi değiştirip 32 GB RAM'e geçmek istiyorum fakat site üzerinden çoğu RAM'in desteğini göremedim. Bildiğiniz güzel ürünler var ise öneride bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen QVL listesine baktın. QVL, uyumluluk listesi değildir. Anakart üreticilerinin anlaşmalı olduğu firmalardan edindikleri RAM'leri takıp anakart ile deneyip listeledikleri belgeye QVL deniyor.

Anakartın ve RAM'in DDR sürümü aynı olduğu sürece uyum sağlar, orada yazmasına gerek yok.

@BerkayZ87 hocam o listeye ulaşma şansımız var mıdır? Ben kendi sitesinden Support kısmından baktım fakat bulamadım bir türlü kaç MHz'ye kadar almam lazım CL oranı kaç olmalı?

@BerkayZ87 hocam o listeye ulaşma şansımız var mıdır? Ben kendi sitesinden Support kısmından baktım fakat bulamadım bir türlü kaç MHz'ye kadar almam lazım CL oranı kaç olmalı?
Zaten "Support" kısmında olan liste QVL oluyor. Ben de diyorum ki RAM tercihi yaparken o listeye bakman gerekmiyor. Orada yazmayan modeller uyumlu değildir anlamına gelmiyor yani.

Çok teşekkür ederim farklı bir model önerin varsa onu da tercih edebilirim :)
Gördüğüm en ucuz 2x16 model senin attığın, o yüzden onu alman daha mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı