MSI B450M-A PRO Max ile 4650G çalıştırma

praque

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Barista
Bin bilsen de bir bilene sor.

İyi forumlar.
3400G almayı hedeflediğim için aklımda soru işareti olmadan B450M-A Pro Max anakart aldım. 3400G’nin stokları kalmadı, 4650G’nin ise zamlanmaya hafif hafif başladığını fark ederek daha da kötüleşmeden aciliyet duyarak 1-2 saat önce siparişini verdim. Anakart 3. nesil desteğini halihazırda veriyor ancak 4. nesil takıp kullanabilecek miyim meraktayım.
Kısa keseyim, anakartın Q-Flash desteği var mı? BIOS son sürüm güncellemesiyle beraber 4650G çalışır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Birkaç makalede MSI anakartını flashback ile güncelleyenlerle karşılaşmıştım. Bu mümkün değil diyorsunuz yani? 3. nesil bir işlemci takıp güncelleyeceğim o halde?

Bu videoda B450-A PRO Max ile yapılmış sizin anakartınızın flasback desteği var mı bilmiyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3. Nesil 3600X işlemci takıp çalıştırarak güncelleyebilirim, flashback olmadan. Neden böyle bir cevap verdiniz anlayamadım.

Herkesin elinde 2 tane işlemci olmadığı için olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı