MSI B450M-A Pro Max Mini PCI-Express slotu uzatılabilir mi?

saidasilsoy

Hectopat
Katılım
25 Mart 2021
Mesajlar
420
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI B450M-A Pro Max Mini PCI-Express slotu üzerine ekran kartı geliyor, slotu nasıl kullanırım? Slota Wi-Fi kart takmak istiyorum ancak ekran kartı izin vermiyor, ne yapabilirim?
 
MSI B450M-A Pro Max mini PCI-Express slotu üzerine ekran kartı geliyor, slotu nasıl kullanırım? Slota Wi-Fi kart takmak istiyorum ancak ekran kartı izin vermiyor, ne yapabilirim?

Yukarıdaki arkadaşın attığı kabloyla bende uzatmıştım zamanında, sorunsuz çalışıyor. Ama kasaya göre kablo sıkışabiliyor, montajlayamıyorsunuz kartı. Ben kartın Slim PC'ler için olan kısa braketini takmıştım, mutlaka vardır sizde de.
 
MSI B450M-A Pro Max Mini PCI-Express slotu üzerine ekran kartı geliyor, slotu nasıl kullanırım? Slota Wi-Fi kart takmak istiyorum ancak ekran kartı izin vermiyor, ne yapabilirim?
MSI B450M-A Pro Max anakartın üzerinde bulunan Mini PCI-Express slotunu kullanmak istediğinizde genellikle bu slot, ekran kartı yerine genişletme kartları (örneğin Wi-Fi kartı) için kullanılır. Ancak, bazı durumlarda Mini PCI-Express slotunun boyutu veya gücü ekran kartı takımına uygun olmayabilir.

Eğer ekran kartı takılı olan PCI-Express slot ile birlikte Mini PCI-Express slotunu da kullanmak istiyorsanız, birkaç farklı seçeneğiniz olabilir:
1. Daha küçük boyutlu bir Wi-Fi kartı seçerek Mini PCI-Express slotuna takabilirsiniz. Bu sayede ekran kartınızla birlikte iki farklı cihazı kullanabilirsiniz.
2. Ekran kartınızın bir alternatif yuvasına takılmış bir Wi-Fi kartı alabilirsiniz (örneğin USB Wi-Fi adaptörü).
3. Eğer ekran kartınızın kapladığı alan Mini PCI-Express slotunun kullanımını engelliyorsa, daha küçük bir ekran kartı veya Mini PCI-Express slotunu bloke etmeyecek bir Wi-Fi kartı seçebilirsiniz.

Bu önlemlerden biri ya da birkaçını deneyerek Mini PCI-Express slotunu kullanırken aynı zamanda ekran kartınızı da etkin bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı