MSI B450M-A Pro vs ASUS Prime B450M-K II

IcelY

Kilopat
Sorum başlıkta yazdığı gibidir, ben ASUS almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım, araştırdığım kadarıyla MSI tarafı her RAM'e uyum sağlamıyor, hangisi sizce?

MSI B450M-A Pro: 400 TL.

ASUS Prime B450M-K II: 490 TL.

O MSI modelini ben kullandım. R5 3600 ile çok kötü stuttering yapıyor ki bu da VRM heatsink olmamasından kaynaklı.
Asus modelinde de heatsink yok ama kullanmadığım için yorum yapamam.

Bütçen kaç? B450M S2H almalısın.

Düşük bütçede VRM soğutucusu olduğu içindir büyük ihtimalle.
Anladım, peki Gigabyte tarafında, RAM'ler uyumsuzluk sağlar mı? (alacağım RAM'ler belli değil o yüzden böyle sordum) ve ben AMD Ryzen 5 1600 ile kullanacağım bir sıkıntı yaratır mı?

Anladım, peki Gigabyte tarafında, RAM'ler uyumsuzluk sağlar mı? (alacağım RAM'ler belli değil o yüzden böyle sordum) ve ben AMD Ryzen 5 1600 ile kullanacağım bir sıkıntı yaratır mı?

Hayır.

Anakartın sitesinde uyumlu RAM modelleri yazar. Alacağınız zaman komtrol edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…