Sorum başlıkta yazdığı gibidir, ben ASUS almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım, araştırdığım kadarıyla MSI tarafı her RAM'e uyum sağlamıyor, hangisi sizce?
MSI B450M-A Pro: 400 TL.
ASUS Prime B450M-K II: 490 TL.
Sorum başlıkta yazdığı gibidir, ben ASUS almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım, araştırdığım kadarıyla MSI tarafı her RAM'e uyum sağlamıyor, hangisi sizce?
MSI B450M-A Pro: 400 TL.
ASUS Prime B450M-K II: 490 TL.
Bütçem 500'TL'yi geçmiyor.Bütçen kaç? B450M S2H almalısın.
Yanlış anlamayın, merak ettiğimden soruyorum, neden herkes Gigabyte tarafını daha çok öneriyor ASUS ve MSI'ya nazaran?Bütçen kaç? B450M S2H almalısın.
Bütçem 500'TL'yi geçmiyor.
Yanlış anlamayın, merak ettiğimden soruyorum, neden herkes Gigabyte tarafını daha çok öneriyor ASUS ve MSI'ya nazaran?
Anladım, peki Gigabyte tarafında, RAM'ler uyumsuzluk sağlar mı? (alacağım RAM'ler belli değil o yüzden böyle sordum) ve ben AMD Ryzen 5 1600 ile kullanacağım bir sıkıntı yaratır mı?Düşük bütçede VRM soğutucusu olduğu içindir büyük ihtimalle.
Anladım, peki Gigabyte tarafında, RAM'ler uyumsuzluk sağlar mı? (alacağım RAM'ler belli değil o yüzden böyle sordum) ve ben AMD Ryzen 5 1600 ile kullanacağım bir sıkıntı yaratır mı?
Anladım, peki Gigabyte tarafında, RAM'ler uyumsuzluk sağlar mı? (alacağım RAM'ler belli değil o yüzden böyle sordum) ve ben AMD Ryzen 5 1600 ile kullanacağım bir sıkıntı yaratır mı?
Anakartın sitesinde uyumlu RAM modelleri yazar. Alacağınız zaman komtrol edebilirsiniz.
buyrunGigabyte tarafında araştırdım da bulamadım, sana zahmet bana bulup atabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.