MSI B450M Anakart Seçimi

TrueGamingg

Megapat
Daha fazla  
MSI B450M anakart alacağım fakat aynı ekran kartının farklı modelleri arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almam gerekir?

İşlemci olarak AMD 3600, ekran kartı olarak AMD RX590.

Bir de bu var arkadaşlar az daha ekleyip bunu mu alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisininde MHz hızları aynı mı?

Sizin yolladığınız başlıklarda ikisinin de MHz hızı aynı eğer 4133 MHz'yi kastediyorsanız.

Ayrıca nanokatalog pek tavsiye edilmiyor. Ürünün tedarik süreçleri uzun sürüyor size yollamaları bazen 2 ayı bile bulabilir ve garanti durumları biraz sıkıntılı olabilir. İyi araştırın derim. Karar verirseniz de mutlaka önce stok durumun soruşturun.

Sizin yolladığınız başlıklarda ikisinin de MHz hızı aynı eğer 4133 MHz'yi kastediyorsanız.

Ayrıca nanokatalog pek tavsiye edilmiyor. Ürünün tedarik süreçleri uzun sürüyor size yollamaları bazen 2 ayı bile bulabilir ve garanti durumları biraz sıkıntılı olabilir. İyi araştırın derim. Karar verirseniz de mutlaka önce stok durumun soruşturun.
Anladım hocam sen hangi kartı tavsiye edersin

Anladım hocam sen hangi kartı tavsiye edersin

Eğer çok acil değilse indirimleri kovalayın derim. İlla MSI olacak ise daha üst seviye modelleri daha uygun fiyatlarda yakalamanız mümkün. Steam kodu indirimi devam ediyor mu halen bilmiyorum. Eğer devam ediyorsa ekstra ondan da faydalanınca güzel fiyatlara bulabiliyorsunuz.

Hatta MATX versiyona mecbur değilseniz belki ATX formunda olan RAM yuvaları 4 adet olan daha iyi anakartları bile aynı fiyatlara yakın almanız mümkün olabilir.

Bu 2 model arasında derin inceleme yapmadım. O yüzden bir fikir veremiyorum.

Eğer çok acil değilse indirimleri kovalayın derim. İlla MSI olacak ise daha üst seviye modelleri daha uygun fiyatlarda yakalamanız mümkün. Steam kodu indirimi devam ediyor mu halen bilmiyorum. Eğer devam ediyorsa ekstra ondan da faydalanınca güzel fiyatlara bulabiliyorsunuz.

Hatta MATX versiyona mecbur değilseniz belki ATX formunda olan RAM yuvaları 4 adet olan daha iyi anakartları bile aynı fiyatlara yakın almanız mümkün olabilir.

Bu 2 model arasında derin inceleme yapmadım. O yüzden bir fikir veremiyorum.
Birde hocam bu 2’sinde de RAM yuvası 2 adet mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı