MSI B450M Bazooka ve R7 5700x3D sisteme RAM önerisi

• Konuyu başlatan peeq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 749
Son olarak ufak naçizane bir sorum var. Sizin önerdiğiniz rami alıyorum sadece minik bir sorum aynı modelin cl16 olanı var cl18 ile arasinda pek bir fark olur mu ?

İşimize yaramaz bu hocam, JEDEC 2400 MT/s siz istiyorsunuz ki daha düşük TIMING olsun ama oradaki yazan değerlerin hepsi tuzak hocam :) siz benim önerdiğim RAM alın geçin.

1735947747576.png

Hocam hayırlı olsun, maşallah diyelim güle güle kullanın.
Teşekkür ederim Allah razi olsun biostan mhzleri 3200 yaptım oyuna girip denedim 15-20 kadar fps artışıds olmuş çok iyi oldu.

Hocam hayırlı olsun, maşallah diyelim güle güle kullanın.
hocam yardımınıza ihtiyacım var ramleri 3200 mhz yapınca ekran donuyor reset atıyorum ekran gelmiyor. default 2667 mhz yapınca calısmaya baslıyor nasıl çözebilirim

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Allah razi olsun biostan mhzleri 3200 yaptım oyuna girip denedim 15-20 kadar fps artışıds olmuş çok iyi oldu.

hocam yardımınıza ihtiyacım var ramleri 3200 mhz yapınca ekran donuyor reset atıyorum ekran gelmiyor. default 2667 mhz yapınca calısmaya baslıyor nasıl çözebilirim

Hocam kusura bakmayın, pek dikkatli bakamamışım sizin anakartınız JEDEC 3200 MT/s olarak desteklemiyormuş şimdi kontrol ettim, ama işlemci ile tam uyumlu bellekleriniz, sadece anakart tarafında sorun var.

1736227194054.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı