Çözüldü MSI B450M BIOS Güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SoulMash

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Version 7A38v94 güncellemesi 3000 serisi işlemciler için gelmiş, bu sürüm yeterli. Siz yine de en güncel "7A38v96" versiyonunu yükleyin. Önceki sürümleri tek tek yüklemek gerekmiyor, en güncel sürüme yükseltmek yeterli.
Eger bilmiyor iseniz diye söylüyorum BIOS'un görseli degişecektir o yüzden bir problem oldugunu düşünmeyin. İşlevsellik yine aynı olacak.
bugün sistemimi topladım başlattım fakat görüntü gelmiyor bios update ini yapamadım çünkü anakartımın üzerinde bios update buttonu yok nasıl yapacağım. anakartta cpu debug ışığı yanıyor sürekli

bugün sistemimi topladım başlattım fakat görüntü gelmiyor bios update ini yapamadım çünkü anakartımın üzerinde bios update buttonu yok nasıl yapacağım. anakartta cpu debug ışığı yanıyor sürekli
Eger 3000 serisi işlemciyi güncelleme yapmadan taktıysanız anakarta görüntü gelmez ya garantiye gönderirsiniz yada eşden dosttan 1 veya 2.seri işlemci bulabilirseniz kendiniz yapın.. Benim tavsiyem kendiniz yapın işlemci bulabilir isen.

maalesef direkt taktım garantiye gitmesi gerek o zaman herhalde başka çözümü yok mudur ? eşten dostan bulamam çevremde kullanan yok
İşinin ehli Bir bilgisayarcı bulman son olarak tavsiyem eger garantiyi bekleyemem dersen biraz ücret ödeyerek. Çünkü tek çagren benim bilgim dogrultusunda 1. Veya 2.nesil işlemci takarak güncelleme yapabilirsin. Çünkü malum anakartın da bios butonu yok.

İşinin ehli Bir bilgisayarcı bulman son olarak tavsiyem eger garantiyi bekleyemem dersen biraz ücret ödeyerek. Çünkü tek çagren benim bilgim dogrultusunda 1. Veya 2.nesil işlemci takarak güncelleme yapabilirsin. Çünkü malum anakartın da bios butonu yok.
teşekkürler ilginiz için 1 saat önce msi servisini arayıp görüştüm kargoya gönderdim işlemleri yapacaklar vaktim var zaten sıkıntı yok en iyisi servise vermekti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı