MSI B450M GAMING Plus BIOS Flashback ile Güncelleme

Recep abi dedigin gibi yaptım şimdi de CPU led ışığı yanıyor sonmuyor. Ne yapmalıyım acıl yardım et kafayı yıyecem görüntü de gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş aynı anakart işlemci bendede var.Aynı sorunu yaşıyorum bios son sürüm 25/07/2019 tarihli biosa güncelledim düzeldi sanki.sonra yine yapmaya başladı.özellikle reboot ederken açılmıyordu.şimdi açma düğmesine basıyorum görüntü gelmiyor CPU debug yanıyor.yabancı forumlarda msi —#b450 anakartların çoğu bu hatayı veriyor şikayet dolu.sorunun servis ile çözülürse buraya yaz bende servise göndereyim

Garantıden sıfır geldı bugün açtım taktım yıne olmuyor ne yapacağım ben ya
anakarta yüklü bios sürümünden sonra çıkan bios sürümlerini tektek eskiden yeniye doğru mu yükledin yoksa direk son sürümünümü yükledin, gigabyte marka anakartta bu şekilde yükleniyor,direk son sürümü yüklersen anakart yine açmıyor,senin anakart msı ama bi hatırlatayım dedim
Tektek eskiden yeniye doğru

Son düzenleme:

Öyle yapsam düzelir mi peki?

Ben su anlı surumu nerden bileceğim görüntü yok ki

Sitesinde aynı modelin farklı rev numaralısı yoksa ,V10 sürümü yüklüdür,zaten V10 sürümünden sonra üretilmisse o anki güncel bios sürümü yüklü imalatı yapılır.
Ben baktım o model bir kere üretilmiş,yani V10 bios sürümü yani bandan çıkan ilk seri,zaten ileriki zamanlarda tekrar aynı model üretilirse farklı rev. numarasıyla siteye eklenir

Yani şimdi ben ne yapıyım tam anlamadım [emoji23]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…