MSI B450M Mortar BIOS Flashback Yapılamıyor

ejderfunk

Kilopat
MSI B450M MORTAR anakart aldım. Yanında 3000 serisi işlemci kullanacağım dolayısıyla flash butonu ile BIOS yükseltmem gerekiyor. Ama ne hikmetse bir türlü beceremedim. Dosya adını MSI.ROM olarak değiştirip FAT32 16 GB flash belleğe aktardım ve flash yazan USB girişine taktım. Anakartta sadece 24pin ve 8pin güç bağlantıları takılı. Flash butonuna basıyorum sadece kırmızı ışık 3 kez arka arkaya yanıp sönüyor öyle kalıyor. 10dk bekledim yine değişen bişey yok. Defalarca denedim ama durum aynı acaba nerede yanlış yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI B450M MORTAR anakart aldım. Yanında 3000 serisi işlemci kullanacağım dolayısıyla flash butonu ile BIOS yükseltmem gerekiyor. Ama ne hikmetse bir türlü beceremedim. Dosya adını MSI.ROM olarak değiştirip FAT32 16 GB flash belleğe aktardım ve flash yazan USB girişine taktım. Anakartta sadece 24pin ve 8pin güç bağlantıları takılı. Flash butonuna basıyorum sadece kırmızı ışık 3 kez arka arkaya yanıp sönüyor öyle kalıyor. 10dk bekledim yine değişen bişey yok. Defalarca denedim ama durum aynı acaba nerede yanlış yapıyorum?
Dostum ben dede aynı sorun var sorunu çözdü mü banada yardımcı olurmusun lütfen bekliyorum yanitini dostum

8 pin güç kablosunu çıkar bide öyle dene.

Uzun zaman oldu ama çözümü yazmayı unutmuşum. Tek yapmanız gereken farklı marka USB bellek kullanmanız. Kartlar her model Flash Belleği okuyamıyor ne hikmetse. Ben bu şekilde çözdüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı