Merhaba arkadaşlar,
Anakartım arızalandığı için MSI B450M Mortar Max almayı düşünüyorum. Ryzen 5 1600 işlemci, RX570 ekran kartı ve 16 GB RAM ile beraber kullanacağım. Bu anakartı sizce iyi midir? Herhangi bilinen bir problemi var mı?
Hocam düşünüyorum da şuan bütçem biraz kısıtlı probleme yönelik mecbur alacağım. Yine bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirimAlınır, işlemci 1600 AF mi yoksa klasik 1600 mü? Eğer klasik 1600 ise bir yükseltme yapmanızı da tavsiye ederim bütçe oluşunca.
Aynen hocam amazon'dan alacağım. Normalde soruna rağmen idare ediyordum şuan ki anakartı ile ama fiyatı iyi görünce almak istedim.Gayet iyi bir anakart. Tabii alacağınız fiyat önemli. Amazon Prime ile 649 TL'ye alacaksanız, düşünmeye bile gerek yok. Direkt alınır.
Hocam düşünüyorum da şuan bütçem biraz kısıtlı probleme yönelik mecbur alacağım. Yine bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirimNormal 1600 bu arada.
Aynen hocam amazon'dan alacağım. Normalde soruna rağmen idare ediyordum şuan ki anakartı ile ama fiyatı iyi görünce almak istedim.
Hocam düşünüyorum da şu an bütçem biraz kısıtlı probleme yönelik mecbur alacağım. Yine bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim![]()
Çok teşekkür ederim hocam çok sağolunBütçe oluşana kadar beklersiniz sorun olmaz, isterseniz indirimlerin de takipçisi olun.
Peki mortar için en iyi b450'lerden diyorlar. Bu doğru mu yoksa farklı bir alternatif var mı bu bütçe de?@Syhonial 3950X ile bile gayet rahat başedebilen bir anakart. Mevcut AM4 işlemcilerle sorunsuz kullanilabilir.
Çok teşekkür ederim hocam çok sağolun
Peki mortar için en iyi b450'lerden diyorlar. Bu doğru mu yoksa farklı bir alternatif var mı bu bütçe de?
Tamamdır çok teşekkür ederim.650 TL'ye Mortar Max'a denk anakart bulmak pek mümkün değil. Kendisi Tomahawk'ın mATx hali gibi zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.