MSI B450M Mortar Max alınır mı?

Syhonial

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Anakartım arızalandığı için MSI B450M Mortar Max almayı düşünüyorum. Ryzen 5 1600 işlemci, RX570 ekran kartı ve 16 GB RAM ile beraber kullanacağım. Bu anakartı sizce iyi midir? Herhangi bilinen bir problemi var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Anakartım arızalandığı için MSI B450M Mortar Max almayı düşünüyorum. Ryzen 5 1600 işlemci, RX570 ekran kartı ve 16 GB RAM ile beraber kullanacağım. Bu anakartı sizce iyi midir? Herhangi bilinen bir problemi var mı?

Alınır, işlemci 1600 AF mi yoksa klasik 1600 mü? Eğer klasik 1600 ise bir yükseltme yapmanızı da tavsiye ederim bütçe oluşunca.

Alınır, işlemci 1600 AF mi yoksa klasik 1600 mü? Eğer klasik 1600 ise bir yükseltme yapmanızı da tavsiye ederim bütçe oluşunca.
Hocam düşünüyorum da şuan bütçem biraz kısıtlı probleme yönelik mecbur alacağım. Yine bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim :)
Gayet iyi bir anakart. Tabii alacağınız fiyat önemli. Amazon Prime ile 649 TL'ye alacaksanız, düşünmeye bile gerek yok. Direkt alınır.
Aynen hocam amazon'dan alacağım. Normalde soruna rağmen idare ediyordum şuan ki anakartı ile ama fiyatı iyi görünce almak istedim.
Hocam düşünüyorum da şuan bütçem biraz kısıtlı probleme yönelik mecbur alacağım. Yine bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim :) Normal 1600 bu arada.

Aynen hocam amazon'dan alacağım. Normalde soruna rağmen idare ediyordum şuan ki anakartı ile ama fiyatı iyi görünce almak istedim.

Hocam düşünüyorum da şu an bütçem biraz kısıtlı probleme yönelik mecbur alacağım. Yine bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim :)

Bütçe oluşana kadar beklersiniz sorun olmaz, isterseniz indirimlerin de takipçisi olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı