MSI B450M PRO ile düşük mikrofon ses seviyesi problemi

Selim Akıncı

Hectopat
Yeni PC topladım. Anakart MSI B450M PRO. Eskiden ASUS laptopum vardı fakat herhangi bir mikrofon sorunu yoktu. Ama yeni aldığım PC'de mikrofon az ses iletiyor kulaklıkta bir sıkıntı yok ama mikrofonum az ses veriyor. Sorun sizce ne? Discordda ve Ayarlardan sesimi yükselttim yine olmadı

Denetim masası>donanım ve ses>ses>kayıt bölümünden mikrofona çift tıklayın. Düzeyler sekmesinde seviyeyi 100 yapin, sesiniz hala az ise 10 dB boost verin.

Sadece discorddan ayar yaptığınız yaziyordu, duzelttiniz sanırım. Msi sitesinden destekledigi son ses driverini indirip, realtek audio console gibi yerlerden mikrofon ayarlarinizi yapilandirmanizi oneririm.
ben bilgisayarı aldığım zaman sadece ekran kartı driveri yükledim anakart driver fln hiç ellemedim indirmem gerekirmi birde nasıl indiricem? realtek audio console nedir?
Sadece discorddan ayar yaptığınız yaziyordu, duzelttiniz sanırım. Msi sitesinden destekledigi son ses driverini indirip, realtek audio console gibi yerlerden mikrofon ayarlarinizi yapilandirmanizi oneririm.
hangi driverları indirmem gerekiyor?

Son düzenleme:
ben bilgisayarı aldığım zaman sadece ekran kartı driveri yükledim anakart driver fln hiç ellemedim indirmem gerekirmi birde nasıl indiricem? realtek audio console nedir?

hangi driverları indirmem gerekiyor?
Indirmeniz gerekiyor. Anakartinizin modelini yazip yanina driver yazip aratin. Anakartinizin sitesini goreceksiniz girin. Audio yazan kisimdaki driveri download tusuna basarak indirin. Realtek audio console=mikrofonunuzun ve kulakliginizin seslerini, gelistirmelerini vs. Ayarlayabileceginiz audio denetim masasidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı