İşlemcinin tikleri tek seferde eşleştirdim tikler birbiriyle eşleşti fakat önceki konudada sordum arkadaşlara çalişmazsa bios yüklemen gerekir dediler 3000 uyumlu geliyor tak calistir olmali haklisin ama islemcinin tiklerini tek seferde oturttu bilgisayarcıO anakart fabrika çıkışlı 3000 Ready geliyor, 1600 AF'yi tak çalıştır kullanabilmen gerekiyor. İşlemciyle alakalı bir sorun yaşamadığına emin misin?
Harici bir ekran kartın var değil mi? Monitör kablon da GPU'ya bağlı?
İşlemci soğutucusunun vidalarını çok sıkınca da böyle durumlar olabiliyor.
Yanlış söylemişler. Anakartının sitesinden bakıyorum, böyle bir şey mümkün değil. İşlemcinin tak çalıştır çalışması gerekiyor. Montajı yapan bilgisayarcıya bilgisayarını götür. Bir şeyleri yanlış yapmış gibi duruyor.Önceki konuda da sordum arkadaşlara çalişmazsa BIOS yüklemen gerekir dediler.
Yanlış söylemişler. Anakartının sitesinden bakıyorum, böyle bir şey mümkün değil. İşlemcinin tak çalıştır çalışması gerekiyor. Montajı yapan bilgisayarcıya bilgisayarını götür. Bir şeyleri yanlış yapmış gibi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.