Yeni pc aldım
1 X TOSHIBA OCZ 480GB
2 X CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz CL16 Siyah Vengeance LPX Single Kit Ram
1 X MSI B450M PRO-M2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz (A-XMP OC MODE) VGA DVI HDMI Anakart
1 X Thermaltake V200
1 X AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4
AMD Wraith Max soğutucu
Anakart işlemci için sorun mu yaratıyor işlemcinin hızı çok düşer mi? @Ali Güngör@Recep Baltaş
Kronik sorun teşkil ediyor, TBW değerleri düşük olduğu için ömrü kısa sürüyor. forumda detaylı bir inceleme yapar iseniz durumun farkına varabilirsiniz.
TBW değerini abartmayın o kadar, en az 80 civarı yeterli oluyor ben 8 aydır kullanıyorum SSD'yi 6 TB anca oldu kaldı 144 TB. Bence BX500 tercih edilmeli TR200 biraz sabıkalı model özellikle sağlık sorunu var.
Aradım kronik soruna dair hiçbir şey bulamadım. Adata, XPG, James Donkeyle falan karıştırıyorsun herhalde. Hem OCZ hemde Toshiba'nın kendi SSD'leri gayet kalitelidir. 8 Yıllık Toshiba Half Msata SSD'im hala 400/200 veriyor ilk günkü gibi.
Ürün modeli TR200 büyük ihtimal. Kronik sorunu olduğunu söylemedim sağlık sorunu yaşayanlar olduğunu duymuştum bunda. TR200 kullanmış olanlar ürünün nasıl olduğunu buraya yazabilirler.
TR200 olsun hadi 222 inceleme 1 yıldız yok bile. Duymuştum falan filan emin değilsen yazma insanlar burayı okuyup fikir sahibi oluyor. Aynı şekilde biri Crucial'e kötü diyor bütün forum ezberliyor hemen.