MSI B450M PRO M2 ve R5 2600 Sistem Uyumu

TR200 olsun hadi 222 inceleme 1 yıldız yok bile. Duymuştum falan filan emin değilsen yazma insanlar burayı okuyup fikir sahibi oluyor. Aynı şekilde biri Crucial'e kötü diyor bütün forum ezberliyor hemen.
Demek ki emin olan birinden gördüm ki, bende emin oldum. Sen sorun yaşamadın diye herkes yaşamayacak diye birşey yok. Ben kendi fikrimi beyan ettim, tartışmak istersen ayrı konu açarsın.

Hangi markayı öneriyorsun Samsung mu? Aç bak sorun yaşayan kimse yok mu? OCZ kötü bir SSD değil çok kötü bir SSD hiç değil. Senin mantıkla yola çıkarsak 1 kişi sorun yaşadı diye herkes sorun mu yaşayacak?
Arkadaşım, ben sorun yaşadım. Bu sebepten önermiyorum, kararıma saygı duymayacaksan ben senin lafını neden ciddiye alayım ?

Çoklu kişilik falan mı yaşıyorsun dostum? Başta kronik dedin sonra biri yaşamış dedin şimdide ben yaşadım diyorsun. Bu kadar takma alt tarafı SSD, samimi söylüyorum manyak olursun.
Takma kafana deyip namusun gibi savundun Toshıba'yı gel yarın işe başla, ama önce rica ediyorum bi' göz ardı et beni.

Takma kafana deyip namusun gibi savundun Toshıba'yı gel yarın işe başla, ama önce rica ediyorum bi' göz ardı et beni.
Toshiba'yla Corsair'le falan filan alakası yok insan eğitmeye çalışıyoruz zor oluyor ama. Her mesajında farklı bir yalan söylüyorsun insanlarda ciddiye alıp seni dinleyecekler yazık gerçekten.

Toshiba'yla Corsair'le falan filan alakası yok insan eğitmeye çalışıyoruz zor oluyor ama. Her mesajında farklı bir yalan söylüyorsun insanlarda ciddiye alıp seni dinleyecekler yazık gerçekten.
Vayy, eğitim de veriyor büyüğümüz. İnsanların beni ciddiye alıp almaması önemli değil, bilgimin yettiği kadar destek vermeye devam edeceğim. Önemli olan senin gibi birini ciddiye alıp cevap vermem. Bu arada ciddiyim, adresini bana mail üzerinden at. Sana Toshiba marka bir SSD göndereceğim, inceleme videosu mu çekersin, ne yaparsın bilemem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı