MSI B460M-A PRO anakarta kaç tane fan takılır?

Yusuf1818

Hectopat
Arkadaşlar kasamda 4 adet fan bulunmakta. 2 fanlı kule tipi soğutucum var.
MSI B460M-A PRO anakart bu kadar fanı destekler mi?

PSU: Cooler Master 650W 80+ Bronze MPE-6501.

2 fanlı kule tipi soğutucunun içinden 2 fanı 1 kablo girişine çeviren kablodan vardır muhtemelen. Onları CPU_FAN girişine takarsın.

Anakartın üstünde 1 tane SYS_FAN gördüm, yanlışsa düzeltin. Fan çoklayıcı alabilirsin.

2 fanlı kule tipi soğutucunun içinden 2 fanı 1 kablo girişine çeviren kablodan vardır muhtemelen. Onları cpu_fan girişine takarsın.

Anakartın üstünde 1 tane sys_fan gördüm, yanlışsa düzeltin. Fan çoklayıcı alabilirsin.

Doğru görmüşsün teşekkürler. Fan çoklayıcı sıkça kullanılır mı acaba?

Hocam, büyük ihtimalle soğutucu fanları birbirine köprülü olarak gelir. CPU FAN girişine takabilirsiniz. 1 adet SYS FAN girişi gözüküyor. 4 fan için çoklayıcı almanız gerekiyor.

Kullanabilirsiniz hocam. Sıkıntı olmaz.
Teşekkürler.
Hocam, büyük ihtimalle soğutucu fanları birbirine köprülü olarak gelir. CPU FAN girişine takabilirsiniz. 1 adet SYS FAN girişi gözüküyor. 4 fan için çoklayıcı almanız gerekiyor.
Teşekkürler
Teşekkürler.

Kardeşim konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ben de MSI B460M-A PRO kullanıyorum kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Sen soğutucuyu takarken RAM'lere çarpmadı mı?
Soğutucuya ve RAM'lerine bağlı anakarttan ziyade. Ayrı konu açın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı