Alınabilir.Arkadaşlar anakart fiyatların düşmesini beklerken artıyor ve stok sorunu oluyor. MSI B460M PRO en ucuzu 824 TL. Bu fiyata alınır mı? Yoksa beklenmeli mi?
Yerine paylaştığım modeli alırsanız çok daha iyi olur fazladan 2 adet RAM ve 1 adet M.2 SSD yeri var.
![]()
MSI B460M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B460M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam geçen günde açmıştınız konuyu keşke açtıktan bir gün sonra baksaydınız. 750tl'ye düşmüştü.Arkadaşlar anakart fiyatların düşmesini beklerken artıyor ve stok sorunu oluyor. MSI B460M PRO en ucuzu 824 TL. Bu fiyata alınır mı? Yoksa beklenmeli mi?
Hocam sorum yaşayacağınızı sanmıyorum ben kullanıyorum o yüzden önerdim.Bu anakarta daha önce bakmışttım JRGB ve JRAINBOW gibi pinleri yok daha sonra sorun olacak diye endişeliyim acaba sorun olur mu?
Aslında 824 TL bana fazla zor olsa da alırım ama bunu alamam.
Hocam geçen günde açmıştınız konuyu keşke açtıktan bir gün sonra baksaydınız. 750TL'ye düşmüştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.