MSI B460M sürücüleri kurulmuyor

Calikusuu

Decapat
İyi günler, geçtiğimiz günlerde 1151'den 1200 sokete geçiş yaptım. ASUS TUF serisi kullanıyordum all Suite 3 programı ile neyin ne olduğunu kontrol edebiliyordum. Şu an MSI geçiş yaptım, CD'si elimde fakat kasamda DVD okuyucu olmadığı için laptopuma setupları atıp oradan harici diske geçirdim, ve kasama o şekilde yüklemek istedim. Daha önceden de ASUS'un driverlerını aynı bu şekilde kurmuştum. Şu an MSI driverleri kurulurken 2. driverda çok fazla bekliyor ve kurulmuyor, ben de internetten indirdim. Fakat ASUS'daki all Suite 3 gibi MSI'da hangisi olduğunu bilmiyorum. İnternete baktım fakat bulamadım. Dragon Center diye bir şey buldum fakat onun olduğunu sanmıyorum, all Suite 3 içinde tüm sıcaklık ve voltaj dereceleri gözüküyordu bunun içinde yok, anakartım MSI B460M'a Pro yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

Konu başlığı kendiliğinden değişmiş. Aslında sormak istediğim soru sahip olduğum anakartın programıydı ASUS'un all Suite 3 gibi MSI hangisi olduğu idi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı