MSI B550-A Pro Anakart İncelemesi

Hayirli olsun. Ben de Vatan'dan bir hafta once 900 liraya aldim. Almak isteyenler Vatan'i aksam saat 10 ile sabah 6 arasi takip etsinler. En uygun fiyat orada.

Bana da ayni karton kutuda gonderdiler. Anakartin kutusunda ise herhangi bir koruma etiketi, vs. bulunmuyor. Direkt acilabiliyor. Koruma posetinde ise bir adet uzun, siyah bant bulunmakta. İşlemci yuvasinda da herhangi bir koruma yok. MSI olunca biraz daha detayli, gosterisli bir kutu bekledim açıkçası ama gayet duz, yalin bir kutusu var.

Koruma posetinde ise bir adet uzun, siyah bant bulunmakta.
İyi gene sende farklı tip bir bant varmış. Bende bildiğin adam izola bandı ağzıyla koparmış yapıştırmış bırakmış öyle
Hayirli olsun. Ben de Vatan'dan bir hafta once 900 liraya aldim.
Sorunsuz güzel günlerde kullanman dileğiyle

Bu arada tabii anakart gittiği için ben Win 10'u unutmuşum tamamen Anakart gidince o da gitti haliyle. Ekran siyah oldu köşede ikaz çıktı hemen Bugün bir tane key aldım yeni. Retail key çıktı o da, MAK değildi. 11 TL'ye halloldu o da.

İyi hatirlattin benim de w10 key gidecek. Nereden aldin acaba yeni keyi? Bana da lazim olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…