MSI B550 GAMING Carbon Wi-Fi vs X570 GAMING Edge Wi-Fi

Daha fazla  
Merhabalar, Ryzen 7 3700X için anakart almak istiyorum. Başlıkta da belirtmiş olduğum iki anakart arasında kaldım fiyat olarak neredeyse aynılar. Sizce hangisi alınmalı? Veya bu seviyede önerebileceğiniz bir anakart var mı? Teşekkürler.

Ne yapın edin X570 GAMING Edge'den uzak durun. VRM kalitesi çok çok çok kötü. Özellikle fiyatına göre. Giriş/orta seviye B450'lerle benzer kalitede VRM'leri var. Yani süs diye koymuşlar o VRM'leri oraya.

B550 alın bu ikisi arasında.

Edit: Bir aşağıdaki mesajdaki tabloda da görebileceğiniz gibi X570 Gaming Edge alıp arkasında yumurta, sucuk falan pişirebilirsiniz. 125 derece bu işler için gayet makul olur. Şu ürün hala satılıyor ya piyasada. Ne desek boş.

Son düzenleme:
B550 and X570 Temp Comparision (OC).png

Kaynak: Hardware Unboxed

Bahsettiğiniz ikinci anakart X570'lerin en kötülerinden.
Bahsettiğiniz ilk anakart ise ait olduğu fiyat aralığının en kötülerinden, Carbon'u başarım anlamında B550 Tomahawk'un bi' tık önüne koyabilirsiniz.

Teşekkür ediyorum pek araştırma fırsatı bulamamıştım. Sanırım B550 daha iyi olacaktır.
Eki Görüntüle 615811
kaynak: Hardware unboxed

Bahsettiğiniz ikinci anakart X570'lerin en kötülerinden.
Bahsettiğiniz ilk anakart ise ait olduğu fiyat aralığının en kötülerinden, Carbon'u başarım anlamında B550 Tomahawk'un bi' tık önüne koyabilirsiniz?

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizce B550 Tomahawk ile Carbon Wi-Fi aradaki fiyat farkına değer mi?

Teşekkür ediyorum pek araştırma fırsatı bulamamıştım. Sanırım B550 daha iyi olacaktır.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizce B550 Tomahawk ile Carbon Wi-Fi aradaki fiyat farkına değer mi?
Sonradan gördüm mesajı kusura bakmayın.
Tomahawk 1550 lira civarı, Carbon da 1650 lira civarına bulunabilirse değer, çünkü dahili Wi-Fi anteni ile geliyor.
Bunun yanında 3900X gibi bir işlemciye hız aşırtma dahi yapsanız yeterli olacak bir anakart.

Sonradan gördüm mesajı kusura bakmayın.
Tomahawk 1550 lira civarı, Carbon'da 1650 lira civarına bulunabilirse değer, çünkü dahili Wi-Fi anteni ile geliyor.
Bunun yanında 3900X gibi bir işlemciye hız aşırtma dahi yapsanız yeterli olacak bir anakart.

Estağfurullah önemli değil. Cevabınız için teşekkür ediyorum. 200 dolar bandında X570 Tomahawk'da çıkmak üzereymiş sanırım belki onu da bekleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı