T Taner sevim Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Anakartı yeni aldım BIOS güncellemek istiyorum ama flash takıyorum 5 saniye içinde açılıyor ama görüntü yok. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2021
Anakartı yeni aldım BIOS güncellemek istiyorum ama flash takıyorum 5 saniye içinde açılıyor ama görüntü yok. Sebebi nedir?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.135 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Huskerhero Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Farklı bir USB denediniz mi ? Artı 0 Eksi