Corsair 5000D kasanın arkasında bulunan fanların bağlı olduğu bir kontrolcü var. Egzoz fanı ve içinde bulunan bir tane fan buna bağlı. Buradan çıkan 2 soket var. Bunları nereye bağlamam gerekiyor? Anakart MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi.
Hocam sysfan 5 tane var. Ama hepsi 4 pin. Bu kablo ise 4 yuva 3 pin. Bir tanesi boş. Anakartta öyle olan tek yer jrainbow2 soketi. Psu’dan gelen sata dediniz ben pek anlamadım. Psu’ya yalnızca işlemci ekran kartı ve 24 pin güç girişi için kablo taktım. Sata yerleri boşta duruyor. Takmam mı gerekiyor onları da?
Hocam valla kafam karıştı çok fena. Psu da molex ve sata yerleri var. Bazı yerlerde molex tak diyorlar fanlar için, siz sata tak diyorsunuz. Sata takınca fandan çıkan kabloyu bağlayabileceğim bir kablo olmuyor ki.