Arkadaşlar merhaba. Aklımda üç çeşit B550 anakart var. İşlemcim AMD Ryzen 5 3600 ve ekran kartım Gigabyte RTX 2060. seçenekleri aşağıya yazıyorum ayrıca anket olarak sunuyorum. Sizce hangi anakartı neden almalıyım? Çok arada kaldım, mesajlarını bekliyorum teşekkürler.
MSI MPG AMD B550 Gaming Plus AMD B550 4400MHz DDR4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu anakarta bakabilirsin güzel indirim var. Almadığım için pişmanım. Bir de Gigabyte alma. Çünkü uygulamaları çok düzensiz. Bugün rgb fusion yazılımı yüzünden bilgisayarım mavi ekran verdi mesela . Msi al rahatına bak.
Teşekkürler iki konuya da baktım. Aorus Pro düşünüyordum aslında ama iki kere pc değiştirdim iki anakartımda Gigabyte idi, Asus'un çok sağlam olduğunu biliyorum Msi'da denemek istiyorum çok kararsızım malesef .
MSI MPG AMD B550 Gaming Plus AMD B550 4400MHz DDR4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu anakarta bakabilirsin güzel indirim var. Almadığım için pişmanım. Bir de Gigabyte alma. Çünkü uygulamaları çok düzensiz. Bugün rgb fusion yazılımı yüzünden bilgisayarım mavi ekran verdi mesela . Msi al rahatına bak.
Bir tık haklı gibisin. Gigabyte anakartlar nedense rahatsız hissettiriyor beni. Gönlüm Msi'dan yana bir tık ama Asus kalitesi de var Tuf Gaming B550M-Plus yerine Rog B550-F de olabilirmiş seçeneklerimde.
ROG Strix B550-F Kullanıyorum. Asus'a Kim sağlam dediyse hangi anlamda sağlam demiş onu öğrenmek gerek. Benim şu ana kadar kullanmış olduğum ana kartlar içinde malzeme kalitesi olarak en vasatı B550-F. En iyi malzeme kalitesine sahip olanı ise MSI idi. Gigabyte hiç kullanmadım.
ROG Strix B550-F Kullanıyorum. Asus'a Kim sağlam dediyse hangi anlamda sağlam demiş onu öğrenmek gerek. Benim şu ana kadar kullanmış olduğum ana kartlar içinde malzeme kalitesi olarak en vasatı B550-F. En iyi malzeme kalitesine sahip olanı ise MSI idi. Gigabyte hiç kullanmadım.
1 Ay boyunca anakart aradım ve sonunda hangi akla uyup o kadar araştırmadan sonra Gigabyte aldım anlayamıyorum. Ev arkadaşımda MSI anakart var bir kez olsun sıkıntı çıkarmadı. Takıldığından beri sıkıntısız çalışıyor.
1 Ay boyunca anakart aradım ve sonunda hangi akla uyup o kadar araştırmadan sonra Gigabyte aldım anlayamıyorum. Ev arkadaşımda MSI anakart var bir kez olsun sıkıntı çıkarmadı. Takıldığından beri sıkıntısız çalışıyor.
Ya ben de bayağı bir okudum. Kendi kendime dedim "Tomahawk'tan şaşma. Zaten uzun süredir Msi kullanmak istiyorum." ama birkaç makale okudum Aorus Pro önerenler vardı gönlüm biraz oraya kaydı sonuçta fiyatlar az buz değil bir kere alacağım, ardından bugün birkaç yerde de Asus gördüm kararsız kaldım. Yine de Msi alınacak gibi duruyor .
B450 Tomahawk Max kullanıyorum ben, anakarttan tek şikayetim ARGB bağlantısı yapamamam, Bios arayüzü olsun, anakartın gücü ve soğutması olsun gerçekten mükemmel. Ben de size B550 Tomahawk öneririm.
B450 Tomahawk Max kullanıyorum ben, anakarttan tek şikayetim ARGB bağlantısı yapamamam, Bios arayüzü olsun, anakartın gücü ve soğutması olsun gerçekten mükemmel. Ben de size B550 Tomahawk öneririm.