Çözüldü MSI B550M-A Pro JRGB soketi var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OPELCİ

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance Pro Rgb 8x2 16 Gb
İşlemci
Ame Ryzen 5 5600x
Merhaba başlıktaki anakartta başlıktaki soket yok mu varsa nerede yoksa bir şekilde çevirici vs ile bu soketi kullanabilir miyiz Wraith Prism fanımın RGB soketini takamadım bildiğim kadarıyla JRGB soketine takılıyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim.

Çözüm
Evet hocam. JRGB MSI anakartta RGB 12V girişi. JRainbow ise ARGB 5V girişi. Diğer bir alternatif ise Wraith Prism'i USB portları ile de kullanabilirsiniz.
Merhaba başlıktaki anakartta başlıktaki soket yok mu varsa nerede yoksa bir şekilde çevirici vs ile bu soketi kullanabilir miyiz Wraith Prism fanımın RGB soketini takamadım bildiğim kadarıyla JRGB soketine takılıyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim.

JRGB dediğiniz şey RGB'dir.
Takmaya çalıştığınız soket ARGB olabilir.

Evet hocam. JRGB MSI anakartta RGB 12V girişi. JRainbow ise ARGB 5V girişi. Diğer bir alternatif ise Wraith Prism'i USB portları ile de kullanabilirsiniz.

Çözüm
Wraith Prism'i USB 2.0 ile bağlaman daha iyi olur. Cooler Master'ın yazılımını kullanabiliyorsun. RGB kablosunu bağlamana gerek yok.

ARGB olmasın bu?
Portun ismini söylemek istemiş. MSI, isimlendirme olarak RGB'ye JRGB; ARGB'ye JRAINBOW diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı