İyi sosyaller. Bugün MSI B550 ma Pro aldım. BIOS güncelledim fakat internet kablomu bağladığımda internet gelmiyor ve anakartın USB portlarından birkaç tanesi çalışmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Ürün bozuk olma şansı var mı?
İyi Sosyaller. Bugün MSI B550 ma Pro aldım. BIOS güncelledim fakat internet kablomu bağladığımda internet gelmiyor ve anakartın USB portlarından birkaç tanesi çalışmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Ürün bozuk olma şansı var mı?
Hocam dediğiniz adımları izledim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım Realtek Ethernet kurarken The Realtek network Controller was not found ıf Deep sleep mode is enabled please plug the cable hatası alıyorum.
Hocam dediğiniz adımları izledim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım Realtek Ethernet kurarken The Realtek network Controller was not found ıf Deep sleep mode is enabled please plug the cable hatası alıyorum.
Arama kısmında, Aygıt Yöneticisini aratıp açın, Ağ bağdaştırıcıları, altındaki Realtek cihazını sağ tıklayıp özellikler ve güç kısmına girip, güç kazanımı için bu aygıtı kapat tikini kaldırın.
Arama kısmında, Aygıt Yöneticisi'ni aratıp açın, Ağ bağdaştırıcıları, altındaki Realtek cihazını sağ tıklayıp özellikler ve güç kısmına girip, güç kazanımı için bu aygıtı kapat tikini kaldırın.