MSI B550M-A Pro'da internet gelmiyor

ByRedp

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bugün MSI B550 ma Pro aldım. BIOS güncelledim fakat internet kablomu bağladığımda internet gelmiyor ve anakartın USB portlarından birkaç tanesi çalışmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Ürün bozuk olma şansı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller. Bugün MSI B550 ma Pro aldım. BIOS güncelledim fakat internet kablomu bağladığımda internet gelmiyor ve anakartın USB portlarından birkaç tanesi çalışmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Ürün bozuk olma şansı var mı?

Aygıt yöneticisinde eksik sürücüler vardır.
Önce lan driver ı kurun, arkasından chipset deriver ı kurun.

Lan driver

Chipset driver

Bunları indirecek 2. Bir sisteminiz yoksa, cep telefonunuzdan sisteme internet verin.

Aygıt yöneticisinde eksik sürücüler vardır.
Önce lan driver ı kurun, arkasından chipset deriver ı kurun.

Lan driver

Chipset driver

Bunları indirecek 2. Bir sisteminiz yoksa, cep telefonunuzdan sisteme internet verin.

Hocam dediğiniz adımları izledim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım Realtek Ethernet kurarken The Realtek network Controller was not found ıf Deep sleep mode is enabled please plug the cable hatası alıyorum.

Hocam dediğiniz adımları izledim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım Realtek Ethernet kurarken The Realtek network Controller was not found ıf Deep sleep mode is enabled please plug the cable hatası alıyorum.

Arama kısmında, Aygıt Yöneticisini aratıp açın, Ağ bağdaştırıcıları, altındaki Realtek cihazını sağ tıklayıp özellikler ve güç kısmına girip, güç kazanımı için bu aygıtı kapat tikini kaldırın.

Arama kısmında, Aygıt Yöneticisi'ni aratıp açın, Ağ bağdaştırıcıları, altındaki Realtek cihazını sağ tıklayıp özellikler ve güç kısmına girip, güç kazanımı için bu aygıtı kapat tikini kaldırın.

Hocam dediğiniz adımı izledim fakat zaten Realtek kurulmuyor ki kaldırayım MSI Center'de de lan Manager yoktur.

Dosya Ekleri

• 1684078772598.png
    1684078772598.png
    467,3 KB · Görüntüleme: 42
Sürücü olmasa da aygıt yöneticisinde görünmesi gerekiyor.

Görünümü tıklayın gizli aygıtları göster deyip bakın orada var mı?

Hocam bakın ben göremedim Realtek kurmaya çalışınca da boyle oluyor bu hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• 1684080633594.png
    1684080633594.png
    792,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 1684080692968.png
    1684080692968.png
    796,9 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Geri
Yukarı