KeGo Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar 0 sistem topladım şimdi bitti tam çalıştırdım ki anakart USB portlarının çalışmadığını fark ettim. Ne yapmam gerekiyor? Fanlar ve ekran kartı çalışıyor. Anakart MSI B550M Gaming Plus. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Arkadaşlar 0 sistem topladım şimdi bitti tam çalıştırdım ki anakart USB portlarının çalışmadığını fark ettim. Ne yapmam gerekiyor? Fanlar ve ekran kartı çalışıyor. Anakart MSI B550M Gaming Plus.
hicseviImedim Megapat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 270 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 ASUS PRIME B550M-K ASUS TUF RX 6800 GAMING OC 16GB XPG 8GB x4 3200MHz WD SN570 500GB KIOXIA EXCERIA SSD 1TB SSD ASUS TUF GAMING GT301 Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 24 Haziran 2023 #2 Bios sıfırlaya biliyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS KeGo Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 hicseviImedim dedi: BIOS sıfırlaya biliyor musun? Genişletmek için tıkla... BIOS'a giremiyorum ki klavye çalışmadığı için typ-c taktım anakarta o çalışıyor USB çalışmıyor. Artı 0 Eksi
hicseviImedim dedi: BIOS sıfırlaya biliyor musun? Genişletmek için tıkla... BIOS'a giremiyorum ki klavye çalışmadığı için typ-c taktım anakarta o çalışıyor USB çalışmıyor.
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.062 Çözümler 1.036 24 Haziran 2023 #4 Klavye sağlam mı? Ön panel USB bağlantılarını doğru yere taktınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS KeGo Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 Marix dedi: Klavye sağlam mı? Ön panel USB bağlantılarını doğru yere taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet güncel kullanıyordum PC'yi yeni topladım biosada giremiyorum yüm USB'ler çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Klavye sağlam mı? Ön panel USB bağlantılarını doğru yere taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet güncel kullanıyordum PC'yi yeni topladım biosada giremiyorum yüm USB'ler çalışmıyor.
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.062 Çözümler 1.036 24 Haziran 2023 #6 Marix dedi: Ön panel USB bağlantılarını doğru yere taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bunu cevaplar mısınız? Başka bir konuda, görüntü alamadığınızı yazmışsınız, görüntü alamadığınız sistemde USB'lerin çalışmadığını nasıl anladınız? Son düzenleme: 24 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Ön panel USB bağlantılarını doğru yere taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bunu cevaplar mısınız? Başka bir konuda, görüntü alamadığınızı yazmışsınız, görüntü alamadığınız sistemde USB'lerin çalışmadığını nasıl anladınız?
KS KS KeGo Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #7 Marix dedi: Bunu cevaplar mısınız? Başka bir konuda, görüntü alamadığınızı yazmışsınız, görüntü alamadığınız sistemde USB'lerin çalışmadığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Işıkları yanmıyor klavye farenin ve telefona denedim Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bunu cevaplar mısınız? Başka bir konuda, görüntü alamadığınızı yazmışsınız, görüntü alamadığınız sistemde USB'lerin çalışmadığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Işıkları yanmıyor klavye farenin ve telefona denedim
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.062 Çözümler 1.036 24 Haziran 2023 #8 Sistem açılmadığı için ışıkları yanmıyor, sizin önce görüntü almanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS KeGo Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #9 Marix dedi: Sistem açılmadığı için ışıkları yanmıyor, sizin önce görüntü almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl alabilirim ? Artı 0 Eksi
Marix dedi: Sistem açılmadığı için ışıkları yanmıyor, sizin önce görüntü almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl alabilirim ?
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.062 Çözümler 1.036 24 Haziran 2023 #10 Anakart üzerinde hata LED'i yanıyor mu? Artı 0 Eksi