MSI B550M Mortar Wi-Fi VGA arıza ışığı

Osibemol

Hectopat
Merhaba,
MSI B550M Mortar Wi-Fi anakartında nedenini çözemediğim bir problem yaşamaktayım. MB üzerinde 2 adet M.2 yuvası bulunmakta. Bu yuvalardan hangisinde M.2 olursa olsun, SATA yuvalarına SATA SSD bağladığımda bilgisayar açılırken EZ Debug LED'lerden VGA olan kısım arıza ışığını yakıyor ve Windows boot olmuyor. 6 adet SATA yuvasında tek tek deneme rağmen aynı hata oluşmakta ancak SATA kablosunu çıkarttığımda yani sadece M.2 yuvasındaki SSD olduğunda PC sorunsuzca açılmakta. Yani kısacası M.2 slotunda yer alan SSD'den başka SATA yuvasına SSD takamıyorum. Bu ve buna benzer sorun yaşayan ya da sorun hakkında çözüm bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı beklemekteyim.
Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Öncelikle bu web üzerinden çözebileceğiniz bir sorun değil,msi teknik servis ile iletişime geçmelisiniz. Ürünü 6 ay içerisinde aldıysanız yenisini talep edebilirsiniz. İyi geceler :)

VGA daha çok ekran kartı ile ilgili değil miydi? Ekran kartını söküp tekrar monte edin ve yenir bir kablo ile deneyin derim.
farklı bir ekran kartını da denedim. hatta 2. pci exp girişini de denedim ama sonuç değişmedi. belkş benzer sorunu yaşamış ve bir şekilde çözüme kavuşmuş kişilerin olması ihtimalinden yola çıkarak konu açmak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı