MSI B550M PRO-VDH 2. nesil AMD işlemci destekler mi?

efedou35

Hectopat
AMD Ryzen 7 2700 işlemci kullanıyorum. Anakart değiştirmek istiyorum. MSI B550M PRO-VDH çok uygun geldi. ARGB desteklemesi falanda hoşuma gitti. B550M 2.nesil AMD işlemciyi destekler mi onu merak ettim. Şimdiden teşekkürler.

Sitesinde gözükmüyor 2 nesil desteği , şuan kullandıgınız anakartta bir sorun mu var, meraktan soruyorum?

%99 ihtimalle çalışır ben B550-A Pro'yu birinci nesil 1500X ile kullanıyorum.

Sitesinde gözükmüyor 2 nesil desteği, şu an kullandıgınız anakartta bir sorun mu var, meraktan soruyorum?

Hocam sıvı soğutma alacağım hem de anakartımdan çok memnun değilim. Durumumda var değiştirmek istiyorum Prime B450M-K anakartım. Technopat'ın bir videosunda B550 chipsetli anakartların 2.nesil Ryzen destekliyor diyor Recep Baltaş.

Hocam sanırım linkte bir sıkıntı var. Çünkü Recep Baltaş'ın dediğine göre B550 cihpseti 3.nesil için çıkmış anladığım o yanlışım varsa şimdiden özür dilerim.

Hocam sıvı soğutma alacağım hem de anakartımdan çok memnun değilim. Durumumda var değiştirmek istiyorum Prime B450M-K anakartım. Technopat'ın bir videosunda B550 chipsetli anakartların 2.nesil Ryzen destekliyor diyor Recep Baltaş.

Hocam sanırım linkte bir sıkıntı var. Çünkü Recep Baltaş'ın dediğine göre B550 cihpseti 3.nesil için çıkmış anladığım o yanlışım varsa şimdiden özür dilerim.
Hocam galiba çünkü bende a320m ile ryzen 3 3100 kullanıyorum.Listeye göre destek yok ama.

O videoları izlemedim ben birinci nesil taktım çalıştı. İkinci nesil ile kullananlar da var. Anakart üreticileri destek veriyor AMD'nin sitesinde yazmasa da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı