MSI B550M PRO VDH vs Gigabyte B550 Aorus Elite

Fatih Ata

Kilopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
A.S.A.P
Merhabalar, işlemcim R5 3600X, GPU ise RTX 2060.

İki anakart arasında kaldım. Genelde MSI'ın modeli öneriliyor fakat, Gigabyte olan daha bir kaslı duruyor ve ATX olması bir avantaj. (Wi-Fi özelliği benim için önemli bir etken değil, malzeme kalitesi ve özellik olarak karşılaştırırsanız sevinirim) önerilerinizi bekliyorum.

MSI:
MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AM4 DDR4 4400(OC) HDMI DVG VGA M.2 USB3.2 Wi-Fi mATX MSI B550M Pro-Vdh Wifi Am4 Ddr4 4400(Oc) Hdmi Dvg Vga M.2 Usb3.2 Wifi Matx: Amazon.com.tr

Gigabyte:
Gigabyte B550 Aorus Elite ATX mainboard sockel AM4 M.2/HDMI/DP/USB3.2 Gigabyte B550 AORUS Elite ATX Mainboard Sockel AM4 M.2/HDMI/DP/USB3.2: Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:

İki anakart arasında kaldım. Genelde MSI'ın modeli öneriliyor fakat, Gigabyte olan daha bir kaslı duruyor ve ATX olması bir avantaj. (Wi-Fi özelliği benim için önemli bir etken değil, malzeme kalitesi ve özellik olarak karşılaştırırsanız sevinirim) önerilerinizi bekliyorum.

MSI:
MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AM4 DDR4 4400(OC) HDMI DVG VGA M.2 USB3.2 Wi-Fi mATX MSI B550M Pro-Vdh Wifi Am4 Ddr4 4400(Oc) Hdmi Dvg Vga M.2 Usb3.2 Wifi Matx: Amazon.com.tr

Gigabyte:
Gigabyte B550 Aorus Elite ATX mainboard sockel AM4 M.2/HDMI/DP/USB3.2 Gigabyte B550 AORUS Elite ATX Mainboard Sockel AM4 M.2/HDMI/DP/USB3.2: Amazon.com.tr

Bu konunun bir benzeri açılmıştı ve %90 kişi MSI demişti.

Aorus Elite çok daha iyi bir kart evet. Yalnız o anakart yurtdışından geliyor galiba.
Bu konunun bir benzeri açılmıştı ve %90 kişi MSI demişti.
B450 ve B550 karışmış olabilir.

MSI olan modelde Wi-Fi adaptör almanıza ya da kablo bağlamanizı gerek kalmaz. İki modelde de M.2 SSD soğutucu plakası var. MSI olan güzeldir diye düşündüm.

MSI:

Gigabyte:
Aorus Elite Almanya'dan geliyor. Beklerim dersen onu al.
MSI olan modelde Wi-Fi adaptör almanıza ya da kablo bağlamanizı gerek kalmaz. İki modelde de M.2 SSD soğutucu plakası var. MSI olan güzeldir diye düşündüm.
Sadece Wi-Fi veya M.2 SSD plakası anakartı kurtarmıyor.
VRM, mosfet, soğutma gibi etkenler de mevcut. Aorus olan daha iyi.

Aorus Elite Almanya'dan geliyor. Beklerim dersen onu al.

Sadece Wi-Fi veya M.2 SSD plakası anakartı kurtarmıyor.
VRM, mosfet, soğutma gibi etkenler de mevcut. Aorus olan daha iyi.
Beklemekten yana bir problem yok Gigabyte soğutma ve plaka yönünden daha iyiyse onu alabilirim. Fakat garanti konusu nasıl oluyor onu bir netleştirmek lazım

Vatan Bilgisayar'dan indirimde 1400 liraya B550 Tomahawk alarak ikisini de geçebilir ve garanti konusunu aşabilirsiniz.
Uyandırdığınız için çok teşekkür ederim, görür görmez satın aldım. Takip ettiğim bir modeldi fakat bütçemi aştığı için seçeneklerimin arasına koymamıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı